2777
2789
عنوان

جوش

83 بازدید | 9 پست

خانما کسی راهکاری برای جوش صورت نداره .صورتم خشک بود .با دارو و ماسک بهترشده ولی جوشامو صورتمو داغووون کرده

اعتماد بنفسمو از دست داده😞 

هر ماسکیم بگید زدم ولی نمیشه😞

فقط یه آرزو دارم 🤲و براش تااخر عمرم صبر میکنم 🌱.اونم اینه که یه نی نی داشته باشم 👶که به همسرم بگه بابا👨‍👧 دیگه هیچی از خدا نمیخوام.{◇توروخدا براهمسرم یه صلوات بفرستین😔◇}میدونم که گره ای که تو زندگیمه فقط به دستای خودت باز میشه😭🤲پس کمکم کن.

صابون ng

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خانومای عزیز میتونید جدیدترین و به روزترین مطالب دنیای بانوان (آشپزی، آرایش و زیبایی٬ تناسب اندام، تغذیه٬ همسرداری... ) رو تو کانال ایران خانوم پیدا کنید

https://t.me/Iran_khanoum

چکار میکنه

من واسه جوشام زدم خوب شد واقعا

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

راکوتان مصرف کردم بعد یک سال برگشتن

فقط یه آرزو دارم 🤲و براش تااخر عمرم صبر میکنم 🌱.اونم اینه که یه نی نی داشته باشم 👶که به همسرم بگه بابا👨‍👧 دیگه هیچی از خدا نمیخوام.{◇توروخدا براهمسرم یه صلوات بفرستین😔◇}میدونم که گره ای که تو زندگیمه فقط به دستای خودت باز میشه😭🤲پس کمکم کن.
صابون اخه بدا پوست میگن بده

ی مدت کوتاهی بود زدم خوب شدم

حنا.پود پیله ابریشم  .سرکه سیب .گلاب..... همه رو استفاده کردم بخور بابونه گل ختمی سدر ، آرد ذرت نشاسته....