خانما کسی راهکاری برای جوش صورت نداره .صورتم خشک بود .با دارو و ماسک بهترشده ولی جوشامو صورتمو داغووون کرده
اعتماد بنفسمو از دست داده😞
هر ماسکیم بگید زدم ولی نمیشه😞
فقط یه آرزو دارم 🤲و براش تااخر عمرم صبر میکنم 🌱.اونم اینه که یه نی نی داشته باشم 👶که به همسرم بگه بابا👨👧 دیگه هیچی از خدا نمیخوام.{◇توروخدا براهمسرم یه صلوات بفرستین😔◇}میدونم که گره ای که تو زندگیمه فقط به دستای خودت باز میشه😭🤲پس کمکم کن.
خانومای عزیز میتونید جدیدترین و به روزترین مطالب دنیای بانوان (آشپزی، آرایش و زیبایی٬ تناسب اندام، تغذیه٬ همسرداری... ) رو تو کانال ایران خانوم پیدا کنید
فقط یه آرزو دارم 🤲و براش تااخر عمرم صبر میکنم 🌱.اونم اینه که یه نی نی داشته باشم 👶که به همسرم بگه بابا👨👧 دیگه هیچی از خدا نمیخوام.{◇توروخدا براهمسرم یه صلوات بفرستین😔◇}میدونم که گره ای که تو زندگیمه فقط به دستای خودت باز میشه😭🤲پس کمکم کن.
حنا.پود پیله ابریشم .سرکه سیب .گلاب..... همه رو استفاده کردم بخور بابونه گل ختمی سدر ، آرد ذرت نشاسته....