2777
2789
عنوان

زندگی توی اندیشه خوبه یا نه؟

8866 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها. وقتتون بخیر. بنظر شما زندگی تو اندیشه خوبه؟ چون توی تهران که دیگه نمیشه خونه خرید. تو اندیشه هم تقریبا ۱۰تومن شده:(((

۹ تمنه

آره خوبه

من خیلی دوست دارم برم

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

محیطش چطوره؟ نوعه؟ دسترسیش به تهران راحته؟

اره خوبه 

من اونجا زندگی نمیکنم ولی یکی از گزینه های خوبیه که منتظرم تا برم اونجا

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

آره جای خوبیه.ما متری۲تومن بود چند سال پیش نخریدیم.پشیمونم.چند برابر شد.کمی شلوغه.ولی دسترسیش خوبه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
هعیییی متری دوتومن مفت بوده. الان متری ۱۳ تومنم رسیده

باید پیشرفت تو‌پیشونیت باشه خواهر.

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر