2777
2789
عنوان

زندگی توی اندیشه خوبه یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8866 بازدید | 32 پست
به تهران. چون همسرم کارش تهرانه هرروز باید بره و بیاد

نه عزیزم فاز ۱ این ور خیابونه فاز ۳ و ۴ و ۵ اون ور خیابونه. فرقی ندارن فقط فاز ۱ از خونه بزنی برین میفتی تو ترافیک. اگه محیط شیک و باکلاس با همسایه های با فرهنگ میخوای فاز ۳ و ۴ و ۵. به ساکنان عزیز فاز ۱ برنخوره ولی عزیزم شما خودتون یه سر بیاین فاز ۳ متوجه منظورم میشین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه خوب. کدوم شهرید؟

گناوه شرجی گرما خرما پزون اقا تو بگو بخار پز میشی

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
به تهران. چون همسرم کارش تهرانه هرروز باید بره و بیاد

اکثر همسایه های ما شوهراشون صبح میرن تهران و شب بر میگردن. شوهر منم کارش جوریه که نصف هفته اندیشه س نصفش تهران سمت پاسداران و نیاوران و شهرک غرب. راحت میره و میاد

عه چه جالب. نمیدونستم. مرسی

قربونت عزیزم. منم ۳ ساله از یه شهر دیگه با نارضایتی اومدم اندیشه ولی حالا که اندیشه رو با اطرافش مقایسه میکنم زمین تا آسمون با هم فرق میکنن

عه شما هم اندیشه ای؟  خوبه پس مرسی بابت راهنمایی شما خودت کدوم فازی؟

آره گلم اندیشه میشینم. من به خاطر کمبود بودجه اومدم فاز ۵ البته اینجا هم خیلی خوبه ولی اگه پول خوبی داری برو فاز ۳ یا ۴ که اروپاییه واسه خودش اما بازم میگم فاز ۵ هم خوبه