2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

49 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من تاحالا کیت تخمک نگرفتم ینی تا حالا اقدام هم نداشتم میشه بگید

1 ) کیت تخمک گذاری رو چن بار میشه ازش استفاده کرد؟

2 )چه مارکی خوبه؟

3 )برا پسر داشتن کدوم روزش گذاشت و اقدام کرد؟ممنون میشم دوستان 

سلام عزیزم،منم این ماه اولین بار بود استفاده کردم،من از روز ۱۸پری استفاده کردم،هر بسته بندیش ۵ تاس،مثل بی بی چک میمونه البته کاغذی،مقداری از ادرارت رو جمع کن تو لیوان یه بار مصرف،قسمتی از نوار کیت که فلش داره رو تا یه سانت داخل ادرار کن،۵ثانیه نگه دار بعد بزار رو سطح صاف،اگه زمان تخمک گذاریت باشه دوتا خط پررنگ قرمز میفته،اگرنه فقط یه خط پررنگ میندازه.

برند Max14عالیه

بستگی به پریودت داره که منظمه یا نه.اگه منظمه از روز ده هر روز تو یه ساعت خاص،یه کیت بزار،روزی که دوخط افتاد برو اقدام.اگه علایم تخمک گذاری هم داشته باشی،بهتر میتونی زمان اقدام رو پیدا کنی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کیت رو بخری توی بسته اش راهنمایی نوشته 

توی دوران که احتمال تخمک گذاری میدی در ساعت مشخصی از روز هر روز کیت بزن اولش ممکنه یک خط ببینی یا یک خط و یک هاله تا اینکه هردو خط پر رنگ میشه زمانی که پر رنگ شد یعنی تا ۱۲ساعت دیگه تخمک گذاری اتفاق می افته هرچی رابطه نزدیکتر یاشه به تخمک گذاری شانس پسر داشتن بالا میره

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
سلام عزیزم،منم این ماه اولین بار بود استفاده کردم،من از روز ۱۸پری استفاده کردم،هر بسته بندیش ۵ تاس،م ...

مرسی عزیزدلم منم میخوام بار اول اقدام کنم ان شالله برا هردومون جواب بده و نی نی دار شیم😍😘

بستگی به پریودت داره که منظمه یا نه.اگه منظمه از روز ده هر روز تو یه ساعت خاص،یه کیت بزار،روزی که دو ...

آره علایم هم شدید دارم اون موقع قشنگ خودم متوجه میشم ولی گفتم مطمئن تر شه آدم😘مرسی دوستم