2777
2789
عنوان

به نظرتون منو واسه پولم میخواد؟

673 بازدید | 48 پست

نامزدم واقعا بی پوله و اصلا غرور نداره خیلی راحت ازم پول میگیره براش مهم نیست اصلا 

الانم دارم مغازه میزنم قراره بیاد کار کنه پیشم چون بیکاره 

خانواده درستی نداره از بچگی همش سختی کشیده منم دلم براش میسوخت خیلی جاها کمکش کردم خودم دوست داشتم مثلا عشقم‌پیشرفت کنه چون پیشرفتشو پیشرفت خودم میدونستم 

اما چند روزه دعوامون شده انقدر فحشم داد هم خودش فحشم داد هم مامانش حتی گفت نمیخوامت همش دعوا میکرد و بدباهام حرف میزد  دست روم بلند کرد بهم لگد زد‌‌.... زد تو سرم 

مامانش بهم گفت تو برای شوهر کردن خرج میکنی 

حرفای زشت دیگه زد که دلم شکست 

طوری که دلم سرد شده دیگه نمیخوامش ... 

امروزم تو دعوا گفت برو شاگرد بگیر برا مغازت راش بنداز 

منم گفتم دیگه مغازه نمیزنم وسایلشو گذاشتم برا فروش 

اینو که گفتم  مهربون شد یه دفعه  گفت چرا گذاشتی برا فروش نفروش راش بنداز گفتم نمیخوام دیگه تنهایی حوصلشو ندارم بعد گفت بزار بیام باهم حرف بزنیم (دیروز رفت شهر دیگه فردا پس فردا میاد) بعد گفت کجایی گفتم بیرون گفت زود برو  خونه شبه نمون بیرون رفتی بهم زنگ بزن و از این حرفا که مثلا بگه براش مهمم بعد  تو واتس اپ برام اهنگ فرستاد و عکس از غذایی که باهم خورده بودیم 😕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فک میکنم بخاطر پول هم نباشه....یچیش هست 😐

یه جایی همین وراس همیشه ما خدامون ...مث خورشیدی که میکنه ماهو تابون....اگه توفان ترینم بازم قرصه دلم...وقتی خودشه ناخدامون🙂

بنظرم جدا شو خودتو بد بخت نکن اهل کار نیست بد دهنه دست بزن داره .میخوای تا آخر عمر تو کار کنی اون بخوره و بخوابه

(گدا ترین عضو نینی سایت.) کاربر(جولییت) و(منوباش) قدیمم😅☹️👏.      پولدارم نیستم ای بابا
نه میگم به نظرتون منو برا پول میخوادفقط 

با کمال تاسف بله ...فقط بخاطر پول 

یه جایی همین وراس همیشه ما خدامون ...مث خورشیدی که میکنه ماهو تابون....اگه توفان ترینم بازم قرصه دلم...وقتی خودشه ناخدامون🙂

این آقا هنوز نامزد شماست جرات میکنه شما رو بزنه وای بحال چندسال دیگه. ما خانما هر بلایی سرمون میاد مقصر خودمونیم 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍