2777
2789
عنوان

رفلاکس

414 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها من ده روزی میشه معدم داغون شده خیلی اذیتم هرچی میخورم حس میکنم غذا تو معدمه هضم نمیشه شبا بزور خوابم میبره چیکار کنم تو این شرایطم ک نمیشه رفت دکتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا برید دکتر، یک دکتری که خلوت تره نوبت بگیرید و اول وقت یا اخر وقت برید، با ماسک و دستکش، وقتی هم برگشتید خونه یک راست برید زیر دوش، خدایی نکرده اگر زخم باشه با گذر زمان اتفاقات بدتری میفته

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
یه قاشق مرباخوری بارهنگ با نصف لیوان گلاب و نصف لیوان عرق نعنا بجوشون ده دقیقه. قبل خواب بخور. چند ش ...

عرق نعنا که برای رفلاکس معده سمه! دریچه معده رو کاملا شل میکنه، همین عرق نعناع منو داغون کرد و وقتی رفتم متخصص داخلی با عصبانیت بهم گفت خانوم عرق نعنا برای اسید معده سمه

عرق نعنا که برای رفلاکس معده سمه! دریچه معده رو کاملا شل میکنه، همین عرق نعناع منو داغون کرد و وقتی ...

عزیزم ایشون نمیگه اسید معده دارم میگه غذا هضم نمیشه. رفلاکس اسید میزنه بالا. هضم ضعیف از سردی معده س نه رفلاکس. 

عزیزم شبها حتما بالشت بلند و شیبدار زیر سرت بذار، بین غذا و تا یکساعت بعدش مایعات نخور، غذاهای ترش و تند ممنوع، چای پررنگ و قهوه و کافئین ممنوع، فست فود و سرخ کردنی های سخت الهضم ممنوع، غذاهای تلیتی و آبکی نخور، سیر و پیاز خام ممنوع، بعد از هر وعده غذایی یک جرعه عرق زنیان خیلی عالیه، یک دوره چهل روزه عسل درمانی کن، عسل خوب و اصل بگیر و صبح ناشتا و شب قبل خواب یک قاشق بخور و بعد از چند روز نتیجه شو ببین، اینا تجربیات منه که ازشون نتیجه گرفتم

من تو اسفند رفتم دندون عقلمو کشیدم اینقد بهم استرس وارد شد،دیگه آدم سابق نشدم

اره منم کلی استرسیم رفتم یه شربت از عطاری گرفتم با غذا میخورم خوب بود ولی خب مثلا هر چندساعت خوبه بعد دوباره اذیتم میکنع مخصوصا شبا

عزیزم شبها حتما بالشت بلند و شیبدار زیر سرت بذار، بین غذا و تا یکساعت بعدش مایعات نخور، غذاهای ترش و ...

مرسی عزیزممم بنظرت دکتر برم تو این اوضاع یا خودم با این روشا خودم و درمان کنم