2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایا لطفا لطفا 🙏🙏🙏🙏🙏جهان رو‌از این‌بلای خانمان‌بر انداز‌نجات بده😖😖😖😖

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.

بج۶وها من‌مامانم حدودا ۲۱ روز پیش کرونا‌گرفته یعنی از اولین روز علایم ۲۱ روزگار گذشته.الان‌بهتره خداروشکر ولی خیلی بهش سخت گذشت علایم اول جوری بود که فکر میکردیم‌سرما خورده بعد دوازده روز کشت حلق داد مثبت بود.کشت هم‌وقتی دیدیم بویایی وچشاییش قطعه رفت داد. تازه اونجا شک من‌ب کرونا رفت.

این‌چند وقت قرنطین کرد خودش رو ولی تنهایی بیشترد اغونش کرد تا کرونا

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.

امروز زنگ‌زدم‌ از رژانس پرسیدم چکار کنیم‌نگیریم‌گفت‌شب قبل از خواب سرکه سیب رو در اب بریزید وقل قل کنید وهمچنیین اب و عسل رو باهم‌مخلوط کنید به دید واب نمک‌هم‌قل قل کنید تا اگر ویروس هم‌هست در حلق از بین بره.مایعات هم‌ خیلی بخورید