2777
2789
عنوان

فشار خون بالا تو بارداری

111 بازدید | 11 پست

سلام  دوستای گلم کسی بوده فشارش بالا رفته باشه من تو ۳۶هفته ام امروز فشارم بود۱۴تا یه هفته پیش همش۱۰و۹بود نگرانم

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اونجوری بودم. اخرسرهم بخاطر فشارم به تشخیص دکترم بچه ده روز زودتر اومد با امپول فشار.

تو چند هفته زایمان داشتی گلم من نگران مسمومیتم فشارتون چند بود!؟

چیزی نیست فوقش یه اکو قلب واست مینویسه و قرص میده بهت

ولی ۱۴خیلیییی هم بالا نیست که

قبلش زیاد راه نرفته بودی؟

بعد ۵دقیقه استراحت دوباره نگرفت واست؟

زبان را مگردان بہ عیب کسان🙊 که خود عیب داری و مردم زبان👀 کاربر جدید نیستم کاربری دوممه  ادرس پیجم aerzoo.oo.nفالو کنید لطفا مرسی
چیزی نیست فوقش یه اکو قلب واست مینویسه و قرص میده بهت ولی ۱۴خیلیییی هم بالا نیست که قبلش زیاد راه ...

نه دوباره نگرفت راه هم نرفته بودم اصلا سابقه همچین فشاری نداشتم کلا فشار پایینم 

تو چند هفته زایمان داشتی گلم من نگران مسمومیتم فشارتون چند بود!؟

همش ده روز از موعدی که سونو گفته بود زودتر اومد.

متغییر بود اکثرا 13ولی دو سه بارم شد14.

به مدت یه هفته هر روز میرفتم واسه کنترل فشارم.

البته ماه های اول نرمال بودم

نه دوباره نگرفت راه هم نرفته بودم اصلا سابقه همچین فشاری نداشتم کلا فشار پایینم 

نگران نباش عزیزم من خودم تجربه ندارم ولی همیشه همراه دوستم بودم که بارداره

اون فشارش ۱۹بود بعد ۳بار گرفتن خوب شد ولی گفت محض احتیاط یه اکو قلب و یه ازمایش بده دکتر قلب هم بهش قرص داد بعد اکو گفت هر موقع دیدی فشارت بالاست بخور

بنظرم شما هم اینکارو کنید اگر فشارسنج داری تو خونه مرتب چک کن و سعی کن تنظیمش کنی

زبان را مگردان بہ عیب کسان🙊 که خود عیب داری و مردم زبان👀 کاربر جدید نیستم کاربری دوممه  ادرس پیجم aerzoo.oo.nفالو کنید لطفا مرسی
نگران نباش عزیزم من خودم تجربه ندارم ولی همیشه همراه دوستم بودم که بارداره اون فشارش ۱۹بود بعد ۳بار ...

قربونت عزیزم ازمایش نوشت حالا باز باید اخر هفته برم‌مطب‌ببینم چی میگ درباره اکو قلب