2777
2789
عنوان

واقعا چرا بعضیا اینجورین؟

314 بازدید | 21 پست

الان رسیدم خونه باشوهرم  رفته بودیم خونه مون که دست مستاجره ببینیم فک کنم سال ساختش 95 باشه اون موقع که همسرم خریدش کلید اول بوده الان دست مستاجره تو این 4 سالم دست یه نفر بوده به معنای واقعی کلمه نابود بود اصلا ادم وحشت میکرد الان تو این شرایط باید بازسازی اینو شروع کنیم چرا بعضی ادما انقد نسبت به همه چیز بی اهمیتن یعنی واقعا نمی تونستن یکم مواظب خونه باشن این شکلی نشه

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از پول  پیششون کم کنین اگه واقعا خراب کردن 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

راستش بعضي مستاجر ها همينطوري هستن

مستاجر بد وااااقعا فاجعس

و بهتره خسارت رو از پول پيششون كم كنين

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چرا خسارت نگرفتید؟

خسارت و فک نکنم همسرم بگیره

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
عزیزم طبیعیه خونه بعد ۴سال همین میشه رنگ میخواد و تر تمیز کردم

خب دست خودمون که نبود بعدم خونه کاملا سالم بود الان همه چیزش باید عوض شه 

خسارت و فک نکنم همسرم بگیره

باید بگیره بعدا مجبورین از جیب خودتون خرج کنید همونطور که تو قولنامه نوشته شده باید تحویل بده..حتما حتما خسارت بکیرید چون میرن دوجای دیگه رو هم خراب میکنن به رو خودشون نمیارن

-حالم خوب نیست🥶سردمه...+شاید *مُردی*،،حواست نیست...😓😔  
بعضیا اصلا دل نمیسوزونن  واحد روبه رویی ما مستاجره یجوری درارو‌ میکوبه انگار پدر کشتگی داره با ...

دقیقا در اتاق نابود بودن من نمیدونم با این خونه چیکار کردن 

خب دست خودمون که نبود بعدم خونه کاملا سالم بود الان همه چیزش باید عوض شه 

دیگه اون بنده خدا هم نمیتونه استفاده نکنه که اجاره کرده پولشو داده استفاده کنه دیگه گلم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

صاحبخونه ما چند تا شیر آشغال ودست دوم و ارزون انداخته صد بار تاکید کرد که خرابشون نکنید ،هنونجا جلو خودش باز و بسته کردم شیرو ،به زور باز و بسته میشد بهش میگم این که انقدر سفته خب زود خراب میشه ،میگه بهترین جنسه ،مچ دستم داغون شد ،شیر هم ده روزه خراب شد الان بسته نمیشه چکه می کنه 

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 
راستش بعضي مستاجر ها همينطوري هستن مستاجر بد وااااقعا فاجعس و بهتره خسارت رو از پول پيششون كم كنين

نمیدونم اینا اگه خونه خودشون باشه اینجوری میکنن یانه ؟