2777
2789
عنوان

واقعا چرا بعضیا اینجورین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 21 پست
صاحبخونه ما چند تا شیر آشغال ودست دوم و ارزون انداخته صد بار تاکید کرد که خرابشون نکنید ،هنونجا جلو ...

خوب صاحب خونه بدم هست ولی همسر من این خونه رو برای استفاده خودش بعد از ازدواج خریده تو این چن سالم اجارش داده بود  همین مستاجرا اولین ساکنین خونه بودن

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
خوب صاحب خونه بدم هست ولی همسر من این خونه رو برای استفاده خودش بعد از ازدواج خریده تو این چن سالم ا ...

تو نت بزن بعضی چیزایی که خراب میشه به عهده مستاجره ،بعضیا مالک ،مثلا فرسودگی دیوار و اینا مالکه 

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بگیره بعدا مجبورین از جیب خودتون خرج کنید همونطور که تو قولنامه نوشته شده باید تحویل بده..حتما ...

نمیدونم کلا شوهرم خیلی تو این 4 سال هواشون داشته یه فامیلی دوریم با هامون دارن دیگه نور علی نور

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
تو نت بزن بعضی چیزایی که خراب میشه به عهده مستاجره ،بعضیا مالک ،مثلا فرسودگی دیوار و اینا مالکه  ...

ما که در هر صورت ازشون خسارت نمیگیریم 

خوب صاحب خونه بدم هست ولی همسر من این خونه رو برای استفاده خودش بعد از ازدواج خریده تو این چن سالم ا ...

ولی اگر در اتاق خراب کردن ،یعنی شکستن ،به عهده خودشونه ،اما کهنه شدنش ،اینکه مثل اول نباشه به عهده ش نیست

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 
نمیدونم اینا اگه خونه خودشون باشه اینجوری میکنن یانه ؟

معلومه كه نميكنن

ما خونمون دست مستاجر بود و خير سرش اشنا هم بود

رفتيم تحويل بگيرم عمملا ببخشيد سگ دوني شده بود اون خونه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

معلومه كه نميكنن ما خونمون دست مستاجر بود و خير سرش اشنا هم بود رفتيم تحويل بگيرم عمملا ببخشيد سگ ...

ما هم دست اشنا هست مثلا و اینجوریش کرده