2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرف

480 بازدید | 33 پست

تو اینستا ب طور شانسی پیج دوستمو پیدا کردم 

دوستی ک از سوم دبستان تا دوم دبیرستان دوس بودیم و از خاهر بهم نزدیگ تر بودیم سر مسایل حسادت دوستیمون بهم خورد بعد س سال پیجشو دیدم دلم گرف چقد ادما غریبه میشن انگار گذشته ایی نبوده

خواستم پیام بدم ولی از بی محلی ترسیدم

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨

پیام بده بعدا افسوس نخوری.دنیا دوروزه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا  ولش کن با اینکه دخترم میدونم به دوستی دخترا اصن اعتباری نیس...

نمیدونم کلی هدیه ازش دارم ب یادش نبودم هیو پیجشو دیدم دلم گرف یاد اوت روزا افتادم

اخه من خاهر خوبی تداشتم اون جا خاهرمو پر کرده بود

من یبار دوست راهنماییمو به طور اتفاقی دیدم از گذشته حرف زدیم گفتم یادته باهام قهر کردی؟گفت نه فهر بودم؟کفتم بله سر یه شیر باهام قهرکردی و دیگه آشتی نشدی..خندید و گفت چه قدر بچه بازی

خب..شماهم شانستو امتحان میکردی پیام میدادی..حالا جواب میداد یا نمیداد دیگه

-حالم خوب نیست🥶سردمه...+شاید *مُردی*،،حواست نیست...😓😔  
نترس عزیزم گذشته ها گذشته حتما  یادش رفته اونم ✊

احتمالش هس ولی اخلاق بدی دارم من تا با یکی قهر میکنم تمام خطو همه چیو پاک میکنم غبب میشم

پیام بدی هم بیفایده ست. مردم عوض میشن و امکانش کمه مثل قبل بشین

نمیدونم امکانش هس

ولی گاهی سمت ادمایی رفتم ک میگن خوب شد اوموی ب فکرت بوودیم ولی خبری ازت نبو😑

من یبار دوست راهنماییمو به طور اتفاقی دیدم از گذشته حرف زدیم گفتم یادته باهام قهر کردی؟گفت نه فهر بو ...

امتحان میکنم فعلا نمیتونم ایدیشو سیو میکم

شما دوستیتون درس شد؟

ما کلاس  سوم دبیرستان که بودیم .. دعوای طایفه ای شد شهرمون.پسر اقوام ما عموی دوستم رو کشت...ما رفتیم ازون شهر.دوستم ازدواج کرد رفت شهر دیگه...بعد از چن سال تو واتساپ همو پیدا کردیم..گف چه شبها خوابتونو میبینم..چقد دلتنگم...

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤