دوستی ک از سوم دبستان تا دوم دبیرستان دوس بودیم و از خاهر بهم نزدیگ تر بودیم سر مسایل حسادت دوستیمون بهم خورد بعد س سال پیجشو دیدم دلم گرف چقد ادما غریبه میشن انگار گذشته ایی نبوده
خواستم پیام بدم ولی از بی محلی ترسیدم
ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
من يه دوست بينهايت صميمي داشتم من ازدواج كردم همچنان دوستيمون برقرار بود حتي زنگ ميزد يه ساعت يه ساعت حرف ميزد بعد ازدواج كرد بكل منو يادش رفت جوابمو نداد منم كم محليش كردم ديگه زنگ نزدم
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
من و دوستم از سه سالگی باهمیم چ روزها ک باهم قهر کردیم و آشتی کردیم . جفتمونم خواهر نداریم . نزدیک به ۲۶ سال باهمیم . بچه هامون دعوا می کنن قهر می کنن آشتی می کنن .
دوستی همینه دیگه . حالا شانستو امتحان کن حتما جوابتو میده . بالاخره چند سال کنار هم بودین
بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …
توی قسمت suggestions همه آشنا هستن در حالی من اصلا سرچشون نکردم. احتمال میدم اونا سرچ کرده باشن. چون ...
منم هست گاهي هنگ ميكنم