2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرف

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 33 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم امکانش هس ولی گاهی سمت ادمایی رفتم ک میگن خوب شد اوموی ب فکرت بوودیم ولی خبری ازت نبو😑

منم قطعا نمیدونم ولی آدم که از کسی مدتی خبر نداشته باشه مشترکاتشون از بین میره و نه حرفی برا گفتن میمونه نه کاری برای انجام دادن

ما کلاس  سوم دبیرستان که بودیم .. دعوای طایفه ای شد شهرمون.پسر اقوام ما عموی دوستم رو کشت...ما ...

عجب.. من حس میکنم منو یادش رفته ولی خب امتحانش میکنم

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨

منم یه دوست دارم نه ساله باهم دوستیم

ولی اخرش مطمعنم هر کی راه خودشو میره

مخصوصا اگه ازدواج کنیم

وقتی دنیا اینو میخواد که مخصوصأ بسوزم... چیکار کنم، دلمو با نخ سوزن بدوزم؟؟!!                                                      ________کاربر سابقم✌🏻_________ 

من يه دوست بينهايت صميمي داشتم من ازدواج كردم همچنان دوستيمون برقرار بود حتي زنگ ميزد يه ساعت يه ساعت حرف ميزد بعد ازدواج كرد بكل منو يادش رفت جوابمو نداد منم كم محليش كردم ديگه زنگ نزدم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
بهتره ولش کنی بدیختو .دوست پیله اصلا خوب نیست .منم دوستم زنگ میزنه اصلا جوابش نمیدم .

اين چه حرفيه 

چقد تو دوستيت ضعيف بودي

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

من و دوستم از سه سالگی باهمیم چ روزها ک باهم قهر کردیم و آشتی کردیم . جفتمونم خواهر نداریم . نزدیک به ۲۶ سال باهمیم . بچه هامون دعوا می کنن قهر می کنن آشتی می کنن .

دوستی همینه دیگه . حالا شانستو امتحان کن حتما جوابتو میده . بالاخره چند سال کنار هم بودین

بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …
توی قسمت suggestions همه آشنا هستن در حالی من اصلا سرچشون نکردم. احتمال میدم اونا سرچ کرده باشن. چون ...

منم هست گاهي هنگ ميكنم

من يه دوست بينهايت صميمي داشتم من ازدواج كردم همچنان دوستيمون برقرار بود حتي زنگ ميزد يه ساعت يه ساع ...

دقییییییییقا مثل من و دوست ۱۱ سالم!!!!

از خواهر به هم‌نزدیک تر بودیم.

ازدواج کردم بازم تو اولویتام‌بود

اما اون ازدواج کرد خیلی نامرد شد خیلی

حسادت و کنایه و پز و طعنه و....

بدم میاد دیگه ازش.

دلمم واسه روزای خوبمون به شدت تنگه

دیدم که آدمی میتواند شفای آدمی باشد...🍃❤️