*مرمر* مدیر عضویت: 1393/01/21 تعداد پست: 6161 عنوان کرونا | مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 16 پست خانما کسی که علایم نداشته باشه می تونه ناقل باشه؟من ۸ روز پیش با یکی از دوستام باهم بودیمبعد امشب فهمیدم که دوستم امروز رفته دکتر و دکتر گفته کرونا گرفتیاز دیروز علایمش شروع شده امکان داره من ازش گرفته باشم؟😢😢😢 کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست چرا به دانه انسانت این گمان باشد. مولانا جانم ❤️🍃 1399/05/05 | 22:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عطر_پاییز عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 1321 اخه حس بویاییم زودی برگشت گفتم شاید با موی خیس خوابیدم کولر زده سینوسام عفونت کرده دخترم و شوهرم هم ... میگن یکی از علامت های مهمش همینهمنم بهمن ماه گرفتم نمی دونستم کرونابودهیه هفته تنگی نفس و از بین رفتن حس بویایی داشتم، چه میدونم والا
سامیارمم عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 5256 بیرون نرفتیم راستش اون سرزده اومد خوونمون من خودم خیلی رعاایت میکنم اصلا تعحب کردم که ... واای😐 پس اینجوری ادم فک میکنه از عمد اومده ._. استادمونمیگفت:ماشینوکهطراحیمیکنن یهآینهکوچیکمیزارنواسهنگاهکردنبهعقب یهشیشهبزرگمیزارنواسهدیدنجلو همونقدر محدودبهگذشتهنگاهکنید نگاهتونبهجلوباشه!"میفهمینکِهچیمیگم.. #زندگیذرهکاهیست کهکوهشکردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^