2821
2789
عنوان

دلتنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 27 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم سخته امیدوارم همون جوری بشه که دلت میخواد منم دقیقا همین حسو دارم دوس دارم کسی با تمام وجود ...

من و همسرم نوزده سال تفاوت سنی داریم وقتاییکه پسرش نباشه مهربونه خوبه ولی این پسر واقعا از جنگ بحث خوشش میاد انگار از اینکه فاصله بین من و پدرش باشه لذت میبره خیلی وقتها میگه طلاقش بده و ی خواهر هم البته داره که اونم پی خوشی های خودش هست 

من و همسرم نوزده سال تفاوت سنی داریم وقتاییکه پسرش نباشه مهربونه خوبه ولی این پسر واقعا از جنگ بحث خ ...

این بچه ها گناهی ندارن تو محیط بد تربیت و بزرگ شدن و شاهد کشمکش بین پدر و مادر بودن بهتر از مشاور کمک بگیرید

خدایا به همه دل خوش و تن سالم عطا فرما
من و همسرم نوزده سال تفاوت سنی داریم وقتاییکه پسرش نباشه مهربونه خوبه ولی این پسر واقعا از جنگ بحث خ ...

عزیزم

به خدا درکت میکنم میدونم چی میگی ، 

کاری از دستم بر نمیاد

بلدم نیستم مشاوره بدم

جز ارزوی بهترینا

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
شما ازدواج  اولت بود؟؟  چند سالگی شما مادرش شدی؟ اگه خودت بچه بیاری حساسیتت کمتر میشه

نه ازدواج دوم خودم بچه ندارم 

زمانیکه من اومدم قرار بود پاییزش مدرسه بره کلاس اول 

مادر خودش بچه هاش رو بزرگ نکرد با وجود اینکه خونه و حقوق بهش داده بود همسرم و بچه هارو تحویل پدرشون داده بود و الان سه ساله ازدواج کرده و هیچ رابطه یی با دو تا بچه هاش نداره 

هم بیس سال بزرگتره هم دوتا بچه اخه چرا وارد چنین ازدواجی شدی

سن و سالش برام مهم نیست اخلاقش با خودم وقتاییکه تنهاییم خیلی خوبه ولی خیلی درگیر بچه ش هست چون مادر خودشون نیست بیش اندازه داره توجه میکنه بهشون مخصوصا به پسرش یعنی ی چیزی میگم ی چیزی می شنوی

2790
2823
2791
2779
2792