2821
2789
عنوان

دلتنگی

193 بازدید | 27 پست

نمیدونم چی باید بگم با همسرم بحثمون شد امروز 

پسر همسرم خیلی اذیت میکنه نمونه اینکه  چند روز  پیش بهم می گفت بیا شرط بندی کنیم گفتم شرط بندی برای چی؟ گفت  از بابام بپرسیم که بیشتر کدوممون رو دوست داری اگه گفت پسرم رو بیشتر دوست دارم تو از زندگی ما بری بیرون .

همسرم پسرش رو خیلی لوس بار آورده شبا که کلا با پدرش می خوابه بعد الان میگه من باید جلوی ماشین بشینم ی وقتایی خودم میگم برو بشین ولی به این راضی نیست و مدام بهونه .مثلا من به شوهرم بگم ی لیوان آب برام بیار فورا پدرش رو صدا میزنه می بره اتاق میگه مگه نگفتم براش آب نبری 

و خیلی موارد دیگه خودم بچه ندارم تموم سعی ام این بوده باهاش تا کنم خیلی وقتها می برمش فروشگاه هر چیزی که دوست داره براش تهیه میکنم 

ولی فقط همون موقع خوب هست بعد دوباره همون رفتارها به پدرش هم همه جور حرفی میزنه و متاسفانه همسرم کوتاه میاد اکثر اوقات و چیزی بهش نمیگه . امروز می خواستیم بریم مبل بگیریم  بهونه که من باید جلو بشینم و اون بره عقب ..

جلو بچه ش گاها صداش رو من بلند میکنه و طرف اون رو می گیره جلو چشم خودش نمیدونم باید چیکار کنم 

از خونه ی پدری اینقدر عذاب کشیدم که پناه اوردم به خونه ی همسر اما متاسفانه این بچه داره دردسر بزرگی میشه برای زندگی من ...

چند سالشه؟

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

چرا تن به این ازدواج دادی؟ با این شرایط

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میدونم دلت گرفته 😢

حساسیت رو بچه بردار اینطوری هم اعصابت راحتر هم رابطه ت با بچه بهتر میشه با این حستون به اون بچه صددرصد نمیتونید رابطه خوبی باهاش برقرار کنید و چون محبتتون قلبی نیست موج مثبتی از طرف شما دریافت نمیکنه.یک مورد دیگه چون اون بچه خودتون نیست یکم حساس شدید خیلی از این رفتارها بچه خود آدم هم انجام میده.

خدایا به همه دل خوش و تن سالم عطا فرما
بعضی وقتها شرایط جوری پیش میاد که تو راه چاره نداری 

درکت میکنم

امیدوارم همه چی درست بشه

بیتفاوت باش کلا اصلا برات مهم نباشه میدونم سخته اما یه مدت بعد هردوشون حساب کارمیاد دستشون همه بچه ک ...

فکر میکنم دیگه بگم نمیام بیرون بگم‌ خودتون بیرون برین 

من کار دارم من حوصله  ندارم و ...

مرسی عزیزم .بعضی وقتها حس تحقیر شدن بهت دست میده و میگی کاش یک نفر هم می بود که من نوعی رو در این حد ...

عزیزم سخته

امیدوارم همون جوری بشه که دلت میخواد

منم دقیقا همین حسو دارم

دوس دارم کسی با تمام وجود دوسم داشته باشه

حساسیت رو بچه بردار اینطوری هم اعصابت راحتر هم رابطه ت با بچه بهتر میشه با این حستون به اون بچه صددر ...

من واقعا تصمیم این بود که خیلی بهش محبت کنم بهش نزدیک بشم 

اما متاسفانه بیش اندازه لجوج هست خیلی باهاش شوخی حرف ولی بی فایده بوده..و هر بار کوتاه میام میبینم دوباره رو مسایل دیگه هم میخواد کلا خودش باشه یعنی به نوعی یه تک خوری رو همه چی ..

2790
2823
2791
2779
2792