عزیزم میشه یسوال ازت بپرسم من مامانم سوپ جو سفید درست کرد هیچی توش نبود فقط شیر و خامه.خیلی بدمزه ب ...
سوپ شير و قارچ
جو یک پیاله ی متوسط اب مرغ دو تا سه لیوان هویج دو عدد بزرگ رنده شده سیب زمینی دو عدد رنده شده شیر یک لیوان و نیم خامه دو قاشق غذا خوری نمک به میزان لازم قارچ به میزان دلخواه پیاز چه و جعفری خورد شده به میزان دلخواه اول کار جو را با چهار لیوان اب میذاریم تا خوب بپزه بعد سیب زمینی و هویج رو که رنده درشت کردیم رو بهش اضافه میکنیم بعد که یکم پخت آب مرغ رو اضافه میکنیم و میذاریم تا خوب جا بیوفته بعد پیازچه و جعفری رو که خورد کردیم رو اضافه میکنیم و قارچ خورد شده رو و اجازه میدیم بیست دیقه رو حرارت باشه در اخر نمک سوپ رو اندازه میکنیم و شیر رو در دقایق اخر کار اضافه میکنیم در صورت تمایل وقتی سوپ رو از رو حرارت برداشتید دو قاشق خامه بهش بزنید و فوری هم بزنید.غلظت یا رقیق بودن سوپ به ذائقه ی خودتون بستگی داره با کم یا اضافه کردن اب مرغ و شیر....این سوپ خیلی لذیذه ....پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید...من خودم بشخصه از خامه استفاده نکردم.... ❤️❤️❤️
هیچی شوهرم سفارش ه برنج و مرغ داده. ولی من املت بهش میدم😉
چرا خب؟
من هر چی به شوهرم میگم چی میخوری میگه هر چی دوست داری بذار
یبارم که یه غذایی میگه فوری میپزم براش😂😂
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
چرا خب؟ من هر چی به شوهرم میگم چی میخوری میگه هر دوست داری بذار یبارم که یه غذایی میگه فوری ...
واييي شوهره منم حرص ميده
من به فكرم نميرسه ازش ميپرسم ميگه هرچي دوس داري بزار
بابا من اگه ميدونستم كه نظر نميخواستتتتتم
عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏
معدم درد میکنه خیلی زیاد دوروزه نمیتونم. و الا منم هرجی بخاد میپزم براش
قرص یا شربت معده مصرف نمیکنی؟
آندوسکوپی کردی؟
بیخیال نباشی اصلا
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
واييي شوهره منم حرص ميده من به فكرم نميرسه ازش ميپرسم ميگه هرچي دوس داري بزار بابا من اگه مي ...
شوهر من میگه لیست بنویس وگرنه من همش میگم قلیه ماهی😂
منم که بخاطر معده ام نمیتونم قلیه ماهی با اون حجم سیر بخورم😁