من مامانم سوپ جو سفید درست کرد هیچی توش نبود فقط شیر و خامه.خیلی بدمزه بود انگار شیر داغ کرده بود حالم بهم خورد حتی از بوش...بهش مرغ و سبزیجات اضاف کنیم این بوی مضحک و طعم بدش از بین میره؟
بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏
عزیزم میشه یسوال ازت بپرسم من مامانم سوپ جو سفید درست کرد هیچی توش نبود فقط شیر و خامه.خیلی بدمزه ب ...
يعني هيچي نزده؟
مامانم توش قارچ ميريزه هويج مرغ و جو واقعا عالي ميشه همه عاشق سوپ شيرايه مامانمن
عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔