سلام بچه ها من فرش و پتوهامو دادم به قالیشویی نوین،متاسفانه همه رو پاره کرده و فرشمو از زیر روفو کرده و که همسایمون متوجه شد چون خودش قالی میبافه،متاسفانه هیچ مسوولیتی قبول نکرد،نوار دور پتوهامم پاره شده،کلی گریه کردم ،خدا لعنتشون کنه😭😭😭😭،
من و مامانم فرشامونو دادیم قالیشویی ارمغان کارشون خیلیییی خوب بود فرشا از تمیزی برق میزدن تا ۲۰ روزم ضمانت داره من باشماره ۲۶۱۴۱۲۹۰ تماس گرفتم ولی تو کارتش زده تو اکثر منطقه ها شعبه دارن من که خیلی راضی بودم
منم الان چندین ساله فرشای ترکیه ای رنگ روشن ویدونه دسباف میدم به قالیشویی اندرزگو خییییلی ازکیفت کارشون راضیم به تمام دوستام معرفیش کردم راضی بودن دلم نیومد اینجام معرفیش نکنم اینم شمارش اگه کسی لازم داشت 22977030
اعتبار قالیشویی های تهران مهم است و اینکه قالیشویی مجاز باید باشد، علاوه بر مجوز، کارکنان و پرسنل در قالیشویی های تهران، همیشه لباس با آرم شرکت را می پوشند و وسایل نقلیه قالیشویی های تهران، هم دارای آرم شرکت هستند.
بقیه رو نمیشناسم. فرشتون رو به هیچ وجه "نوین" ندین. این قالیشویی فرشتون رو نابود میکنه. من فرش مشهد داشتم تا حالا نشسته بودم چند ماه پیش دادم نوین سمت میدان آریاشهر. از زمانی که فرشو آوردن مدام داره نخاش میزنه بیرون. زنگم زدم اصلا پاسخگو نیستند. خدا میدونه چه به سر فرش آوردن. تمام فرش داره نخ میشه.
خانما سلام من فرشام دستباف#تبریز# هستن خیلی حساس بودم میترسیدمکه بدم قالیشویی خراب کنه همسایمون داده بود اقدسیه خیلی راضی بودمنم چایی ریخته بود روش دادم قالیشویی اقدسیه# خداییش خیلی تمیزشسته بودن لکه برداریمکرده بودن ماکه خیلی راضی بودیم خیلیم زود تحویل گرفتیم من به همه خانوادمون که خواستن فرش بشورنگفتم دم عیده برین بدین اقدسیه چون سه روزه تحویل میدن همون روزم که زنگ بزنی میان میبرن فرشارو یبارمامانم فرشاشو داد به به یه قالیشویی خیلی خیلی گرون گرف دیرم تحویل داد مامانمم راضی نبود فرشاشم ماشینی ترک بود اینم شمارشه اقدسیه 22456565#22563090#