2777
2789
عنوان

قالیشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 16462 بازدید | 84 پست

قالی شویی ساوین عالی بود

خیلی خیلی عالی درشستشو وبرخوردبسیارحرفه ای ومشتری مدارتوسط کلیه پرسنل اعم ازتحویل گیرنده ،تحویل دهنده وافراد که تلفنی جوابگو هستند.

شستشوی فرش هابی نظیربود وهمه فکر کردندفرش نو خریداری کردم

سلام بهترین قالیشویی ونک هستش💯💯👌👌

فرشهای دستبافت منو بید خورده بود وخیلی بد شده بود دادم قالیشویی ونک برام بافت زدن قسمتهایی که بید زدگی داشت و ریشه و شیرازه ها رو عوض کردن به طوری که انگاری نو از بازار خریدم .شستشو عالی واقعا و بی عیب و ایراد .به کسانی که دنبال قالیشویی معتبر و کاربلد هستن قالیشویی ونک رو پیشنهاد میکنم. شمارش 88642212

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بهترین قالیشویی ونک هستش💯💯👌👌فرشهای دستبافت منو بید خورده بود وخیلی بد شده بود دادم قالیشویی ...

سلام من چند تخته فرش دستباف و ماشینی دادم قالیشویی ونک فوق العاده کارشون تخصصی و تمیزه 😍😍🥰🥰

بعد از چند تا تجربه بد با چند تا قالیشویی متفرقه بالاخره یه جای معتبر و خوب پیدا کردم  .

به نظر من قالیشویی ونک بهترینه.

سلام لطفا اصلا به قالیشویی نوین فرش ندین و مخصوصا گول کسایی که فرش هاتون رو می برن که خیلی خوب میشه رو نخورین همش بابت پورسانتی هست که از شرکت می گیرن روی فرش دستباف گل ابریشم تبریز من یه لک کوچیک افتاده بود مامور بردن فرش برای شستشوی نوین اومد فرش های دیگه منو ببره نگاه کرد گفت این لک بمونه دیگه فرش از بین میره ما می بریم لکه بری می کنیم مثل روز اول. فرش کلا تمیز بود بردن بجای لکه بری ،رنگبری کردن کل فرش رنگش رفت اصلا بگم ازبین رفت یه جفت بودن دیگه کلا تابه تا شد زنگ زدیم گفتن درستش می کنیم باز بردن یذره رنگش رو برگردوندن عوضش روی قسمت های کرم فرش پرجای لکه شده کلا بگم یه لک کوچیک فرش ما شد یه فرش رنگ و رو رفته پر از لک

سلام لطفا اصلا به قالیشویی نوین فرش ندین و مخصوصا گول کسایی که فرش هاتون رو می برن که خیلی خوب میشه ...

بی شرفا کل پتو و فرشای منو پاره کردن ،رفو کرده بود یکی از فرشامو معلوم نیس چطور میشورن که فرش دستبافتو پاره کرده بودن 

همسایمون قالی میبافه‌اون متوجه شد 

گفت فرشات پاره شده و دوختن 

قالی شویی پایدارفرشام ماشینی ابریشمیه دوساله هست خریدمشون برام مهم بود که کجابدم برام بشورن هم تمیز باشه و هم خراب نکنن یکی از دوستانم قالیشویی پایدار رو معرفی‌کرد و گفت چندساله باهمین قالیشویی کارمیکنه منم وقتی دادم بهشون وبرام اوردن فوقلعاده تمیز و بدون مشکل بود خیلی راضیم ازکارشون سرموقعم بهم تحویل دادن شمارشو من الان فاکتورش ندارم ولی تو سایتش هست

قالی شویی پایدار عالی بود

من امسال از اینتر نت توی همین سایت به پیشنهاد دوستان که قالیشویی رو پیشنهاد کرده بودن فرشامو دادم بهشون خیلی راضیم ازش.

قیمتاش هم نسبت به جای دیگه خیلی مناسبتره.همه جای تهران هم سرویس داره بنظرم بهترین قالیشویی هست که تجربه کردم اینم شمارش  ۲۲۸۸۴۱۲۱    ۷۷۰۷۵۷۷۹    ۸۸۱۷۰۳۸۳

قالشویی نوین تجربه بد من از شستن فرشهام بود . ذره ای از کثیفی فرش ها کم نشده بود و مبلغی که زمان بردن فرش ها فاکتور کردن بسیار بیشتر از اون چیزی بود که پشت تلفن اعلام کرده بودن هزینه ایاب و ذهاب را هم بصورت جداگانه محاسبه کردن . همه جوره ازشون ناراضی بودم

سلام، اول از همه تشکر می‌کنم  بابت معرفی قالیشویی الهیه چند وقت پیش یه مهمونی داشتیم و یکی از بچه‌ها روی فرش نوشیدنی ریخت. چون فرش‌هام دستباف و حساس هستن، سریع با قالیشویی الهیه تماس گرفتم. همون روز اومدن و فرش رو بردن. کارشناسشون بهم گفت که باید لکه‌گیری و شستشوی تخصصی انجام بشه. وقتی فرش رو تحویل گرفتم، انگار اصلاً اتفاقی نیفتاده بود، کاملاً تمیز و بدون هیچ ردی از لکه. خیلی خوشحالم که این قالیشویی رو انتخاب کردم. ممنون از مدیریت و پرسنل حرفه‌ای قالیشویی  الهیه اين شمارش درضمن همجای تهران سرویس وشعبه دارن .

۰۲۱۲۲۴۶۲۴۰۰          ۰۲۱۴۴۰۹۱۳۸۷

saara1240
تعداد پست: 491

سلام دوستان

من قالی های دستباف و گرانبهام رو ۲۵آذر دادم قالی شویی اندرزگو-

با توجه به اینکه دو سال قبل داده بودم به یه قالی شویی که گند زد به قالی هام و تموم گل های ابریشم قالی من خوابید، یه تخته دیگه هم داشتم که با توجه به شستشوی نامناسب اونم غرق پشم و کرک بود و افتضاح تو خونه ام درست کرد، دیگه این دفعه گفتم اول که اومدید بهم بگید چیکار می کنید.

بعد قالی هام رو ببرید.

من خیلی حساسم هم روی تمیزی. هم روی قالی هام.

خلاصه یه کارشناس اومد. خیلی با دقت قالی رو چک کرد و گفت قالی انگار جون داره. و نباید قالی رو مثل فرش ماشینی با شیلنگ شست. و تایید کرد که گل های ابریشم قالیم رو نفر قبلی خراب کرده.

قالی هام رو دی ماه بردند. الان که ۱۳دی آوردند. دور قالی هام رو چرم مرغوب دوختند. ریشه زدند. شستند. لکه گیری کردند.

اینقدر قالی هام تمیز و معطر شده که زنگ زدم و هزار بار ازشون تشکر کردم.

خیلی ممنونم ازشون.

خیلی خیلی زیاد. الهی پول من حلال شون باشه.

قالی شویی اندرزگوشعبه مرکزی۲۲۹۷۷۰۳۰