2777
2789
عنوان

طب سنتی

236 بازدید | 36 پست

سلام بچه هاچقدرمیشه ب پیج های طب سنتی اینستا اعتمادکرد؟

من دوماه ببخشید ترش ....اتم روز تخمک گذاری زیادشده

اماسوزشی چیزی ندارم بهم گفت عفونت زنانه داری کبدتم چربه چربی خونتم زیاده🥴

از پشت گوشی نمیشه فهمید که خیلی دقیق نمیشه خدس زد 

بمنم یکی گف کبد چرب داری 

رفتم ازمایش دادم اصلن چرب نبود عددش خیلی خوب بود

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

کبد چرب و درمانشو بلدم مادرم مدتی کبدش خیلی کم چرب شده بود که خداروشکر الان بهتره ...

دلیل ترشحات زیادتم‌عفونت زنانه که اونم مدتی با عنبر نسا و خوردن پونه کوهی و گل ختمی و پنیرک حل میشه 

مادرم ضربان قلب من است.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما اول باید چکاب کامل بدی تا مشخص بشه مورد از کجاست شاید اصلا از کبد نبود اونو حتما دکتر برو ..

اما عفونت زمانم اگر با گیاهی میخوایی درمان کنی هم خوبه اما متخصص دارو بده خیلی زودتر جواب میگیری 

مادرم ضربان قلب من است.
🥴عفونت دارم؟ ازمایشش چیه ؟

ترشحات زیاد نشونه عفونته بستگی داره چطور باشه ترشحات نوعش مهمه شاید قارچ باشه یا عفونت شدید البته دوراز جون شما کلی گفتم من 

آزمایش کبد و چرب و فقط بخوایی بدی هزینه اش خیلی کناره اما بنظر من چکاب کامل بهتره 

مادرم ضربان قلب من است.
کبد چرب و درمانشو بلدم مادرم مدتی کبدش خیلی کم چرب شده بود که خداروشکر الان بهتره ... دلیل ترشحات ز ...

خب چجوریه درمان کبد چرب؟ 

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم  
شما اول باید چکاب کامل بدی تا مشخص بشه مورد از کجاست شاید اصلا از کبد نبود اونو حتما دکتر برو .. ام ...

عزیزم اخه من سوزشی چیزی ندارم فقط بعدیک بار رابطه ترشحاتم زیادشده ان هم فقط روزهای تخمک گذاری بقیش اصلاخیلی کمه 

عزیزم اخه من سوزشی چیزی ندارم فقط بعدیک بار رابطه ترشحاتم زیادشده ان هم فقط روزهای تخمک گذاری بقیش ا ...

متوجه آن عزیزم عفونت شدتش و نوعش فرق داره یکی همراه با سوزش و خارش همراه با ترشحات بد بو یکی فقط ترشح داره بدون بو بدون سوزش و خارش ویکی هم نوع ترشحاتش پنیری شکل هست که اون یه نوع قارچ عفونتی زنان هست ببخشید من خیلی واضح گفتم معذرت می‌خوام از جمع 

مادرم ضربان قلب من است.
متوجه آن عزیزم عفونت شدتش و نوعش فرق داره یکی همراه با سوزش و خارش همراه با ترشحات بد بو یکی فقط ترش ...

خب گلم مرسی من نمیدونستم بایدچی کارکنم براش؟

حوصله دکتردیگه ندارم🥺.

من فکرمی کردم نشانه خوبیه امادگی بارداریه