2777
2789
عنوان

طب سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 36 پست
خب چجوریه درمان کبد چرب؟  

فقط سیر همراه با لیموی تازه بیست عدد سیر همراه سی عدد لیمو رو باهم مخلوط میکنیم داخل یک ظرف و صبح قبل از صبحانه یه قاشق چای خوری میخوریم  ...

لیمو و بدون پوست فقط محتوای داخلشو میریزیم ..

همین  تعداد لیمو میشه تا چهل تا ریخت مشکلی ندارد 

مادرم ضربان قلب من است.
خب گلم مرسی من نمیدونستم بایدچی کارکنم براش؟ حوصله دکتردیگه ندارم🥺. من فکرمی کردم نشانه خوبیه اما ...

شما احتمالش زیاد  هست آماده بارداری باشی چون ترشحات در بارداری شایع است انشاالله که به مراد دلت برسی و باردارباشی 

مادرم ضربان قلب من است.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فقط سیر همراه با لیموی تازه بیست عدد سیر همراه سی عدد لیمو رو باهم مخلوط میکنیم داخل یک ظرف و صبح قب ...

من شوهرم کبدش چربه ولی اصلا سیر نمی خوره هیچوقت... راه دیگه ای نداره ؟!   

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم  
شما احتمالش زیاد  هست آماده بارداری باشی چون ترشحات در بارداری شایع است انشاالله که به مراد دلت ...

ازکجابفهمم عفونته؟چه ازمایشی بایدبدم ؟خیلی ازمایش دادم تاحالا

چه ازمایشی بایدبدم

خون

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
من شوهرم کبدش چربه ولی اصلا سیر نمی خوره هیچوقت... راه دیگه ای نداره ؟!    

بخاطره بوش خیلی ها نمی‌خورم اما همراه با لیمو تازه اصلا بو نامیده مزه اش هم مشخص نیست تعداد لیمو رو بیشتر کنید بااینکه هرروز صبح یه عدد سیر حب کنه 

مادرم ضربان قلب من است.
میدونم گلم چه اختصاری

خودت بگو کبد چرب میخوای 

اونا انجان میدن 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
بخاطره بوش خیلی ها نمی‌خورم اما همراه با لیمو تازه اصلا بو نامیده مزه اش هم مشخص نیست تعداد لیمو رو ...

آها مرسی عزیزم انشالله که جواب بگیره   

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز