2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۸کیلو ا اضافه دارم ولی تا رژیم میگیرم خیلی بیحال میشم یبوست و کلا سیستم به هم می ریزه میشه بگی چک ...

برای یه رژیم مناسب حتما حتما ۸ لیوان آب رو در روز فراموش نکنید.از ویتامینه در روز استفاده کنید.

مبترکه منم ۱۸ کیلو‌لاغر کردم  که دو کیلوش برگشته می تونم خواهش کنم بر تثبیت وزن راهنمایی کنی ...

برای تثبیت کردن وزن از اون کالری که هر روز مصرف میکردین بیشتر نباشه سعی کنید از کالری شماری استفاده کنید ولی خب بعد چند وقت معده خودش به این روال عادت میکنه یعنی اگه چیزی رو بیشتر بخورید احساس سنگینی بهتون دست میده و هر روز ۴۵ دقه پیاده روی رو داشته باشید 

آب زیاد مصرف میکنم ولی ویتامین نمیدانم چی بخورم

می تونید از میوه هم در روز استفاده کنید که خیلی مهمه ولی سعی کنید شب میوه استفاده نکنید

از ویتامین های روزانه مولتی ویتامین مینرال استفاده کنید

برای یه رژیم مناسب حتما حتما ۸ لیوان آب رو در روز فراموش نکنید.از ویتامینه در روز استفاده کنید.

سلام دوستم..من قصد باردار ی دارم و میخام تو ۳ماه ۱۰کیلو کم کنم بعد اقدام کنم...روزی چن کالری بخورم  بدون ورزش میشه؟البته ۲۰کیلو اضافه دارم اما ۱۰تاشم کم کنم خوبه فعلا

به نیت 

من بعد زایمان اضافه وزن دارم   زیااااااااد😭

ولی متاسفانه اشتهای عصبی دارم الکی میخورم بدون اینکه واقعاگرسنه باشم

تازه بچمو از شیر گرفتم میخام رژیم بگیرم نمیتونم😑😣

اعتماد مثل یک پاک کن میمونه، بعداز هر اشتباه کوچیکتر و کوچیکتر میشه😏😏😏
می تونید از میوه هم در روز استفاده کنید که خیلی مهمه ولی سعی کنید شب میوه استفاده نکنید از ویتامین ...

من هروز برنج میخورم تو رژیم چن روز درهفته میشه برنج خورد و چقد؟

به نیت