2777
2789

خیلی گرون شده ستاره ۱۰۰۰مربع بزن ببین چقدرمیده؟

برا من ۲۵گیگ ۴۵تومن😑😑یماهه کاش ۳ماهه میداد

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
خیلی گرون شده ستاره ۱۰۰۰مربع بزن ببین چقدرمیده؟ برا من ۲۵گیگ ۴۵تومن😑😑یماهه کاش ۳ماهه میداد

۳۵ گیگ میده اشتباه نوشتم

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم.مبارک باشه بارداریتون.عزیزم شما بلاخره واسه نازایی پیش کدووم دکتر رفتی نتیجه گرفتی؟؟؟ من ...

سلام عزیزم ممنون... شما هم مشهدی بودین؟ من دو دوره پیش یه دکتر رفتم نتیجه نگرفتم... بیخیال شدم اما کلومیفن رو قطع نکردم... هرماه که پریود میشدم از سوم تا هفت پریودی شبی یکی میخوردم...یک ماه خوردم پریود شدم ماه دوم خوردم باردار شدم... دکتری که نتیجه نگرفتم منیره آهنچیان بود دکتر خیلی خوبیه.... بعدش که باردار شدم تحت نظر دکتر مهری براتیان هستم ایشونم دکتر خوبی هستن...شما مشکلتون چیه؟ 

خدایا شکرت بابت همه داده ها و نداده هات ❤️
سلام عزیزم ممنون... شما هم مشهدی بودین؟ من دو دوره پیش یه دکتر رفتم نتیجه نگرفتم... بیخیال شدم اما ک ...

بله عزیم مشهدم.خب خداروشکر نتیجه گرفتین.من کلومفین.لتروزل اینارو خوردم البته بعدش فهمیدم مشکل از شوهرم بوده و اسپرماش ضعیف بودن ولی حالا خداروشکر خوب شده مشکلش ولی باردار نشدم میخاستم برم تحت نظر ی دکتر خوب ببینم علت کجاس ک هنوز باردار نشدم؟ نمیدونم کدوم دکتر وتسه نازایی برم؟بین خادم و موسوی فر و علوی و اسکوییان موندم

بله عزیم مشهدم.خب خداروشکر نتیجه گرفتین.من کلومفین.لتروزل اینارو خوردم البته بعدش فهمیدم مشکل از شوه ...

دکتر آهنچیان خارج درس خونده ازشم تعريف میکردن... به نظرم برو همون جا... مطبش محتشمی تو احمد آباده... یه نسخه برو پیشش 

ینی واسه ناباروری تخصص داره؟؟؟

اره مطمئنم... منم که دو جلسه رفتم پیشش.. خودش نبود ماما بود که ویزیت میکرد... خودش خارج بود منشیش میگفت ماه اسفند میاد که واقعا هم اومد الان خودش تو مطب میشینه... اون ماما رو گذاشته بود تو مطب که مشتریاش از دست نرن تا بیاد... ماما هیچی حالیش نبود اما خودش رو خیلی تعریف میکردن... به نظرم یه نسخه برو پیشش.. مطبش تو محتشمی بود 

مهدیس جون خوبی؟ چه خبر از زایمانت؟

سلام عزیزم... خوبی

تو همین هفته گفتن زایمان میکنم..هنوز که دردی ندارم... دعا کن برام

زایمان طبیعی خیلی وحشتناکه آیا؟؟ 

دیگه بدرد نمیخوره

شاتل بخرین

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
سلام عزیزم... خوبی تو همین هفته گفتن زایمان میکنم..هنوز که دردی ندارم... دعا کن برام زایمان طبیعی ...

انشالا بسلامتی

خوبی؟

چه خبرا؟

تو چه وضعی؟

بستگی داره روتد زایمانت چطوری پیش برذه نه خیلی وحشتناک نیس

معاینه شدی خانم تیراندار؟

شکمت کوچکه؟