2777
2789
عنوان

اینترنت

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 27 پست
۳۵ گیگ میده اشتباه نوشتم

باز خوش به حال تو به من ۲۵ گیگ میده ۴۵  

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاتل چیه

سیمکارت شاتل دیگه.

بسته های خوبی داره.

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             

ینیییی ر.ید.م تو همراه اول اه دیگه از سایتم باید از درگاه بانکی بخری از شارژ گوشی نمیشه ۵۰ تومن ریختم رو گوشیم نت بگیرم الان نمیشه خب این ۵۰ تومن سارژو من میخام چیکار اهه اهههخه اههتهراخدخدحدحدخرهرهرخا۹نچتچاجدجدجد

خدایا شکرت 🌸

دخترا من رایتل زدم خیلی بهتره سرعت نتش یکم کمتره ولی باورم نمیشه مصرفش 1/10 ایرانسل من بسته 24 گیگ تو 10 روز تموم میکردم ولی این هنوز تموم نشده😐قیمتشم خوب بود سیمکارت اولی باشید رایگانه تازه بسته هدیه هم داره خواستید ثبت نام کنید کد معرف منم بزنید😐😂

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
انشالا بسلامتی خوبی؟ چه خبرا؟ تو چه وضعی؟ بستگی داره روتد زایمانت چطوری پیش برذه نه خیلی وحشتناک ...

معاینه نه... اما سونو رفتم هفته 38... 3500 بود... زیادم بزرگ نیست شکمم اما شبا نمیتونم راحت بخوابم 

خدایا شکرت بابت همه داده ها و نداده هات ❤️
شاتل مگه شبکه وای‌فای نبود 😂😂

هم اینترنت ثابت داره.

هم همراه .

و سیم کارت شاتل هم با پیش شماره ۹۹۸ میتونین روی گوشیتون استفاده کنین.

موفق باشین.

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
هم اینترنت ثابت داره. هم همراه . و سیم کارت شاتل هم با پیش شماره ۹۹۸ میتونین روی گوشیتون استفاد ...

خیلی ممنون تحقیق میکنم راجع بهش🌷🌷🌷

حسین جان دست من گیر که این دست همان ست که من سالها از غم هجران تو بر سر زده ام.⁦❤️⁩⁦❤️⁩