2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا بیاین tata هستم .

229 بازدید | 3 پست

سلام . بچه ها اگر خودتون یا اطرافیانتون محصل دارین من دارم کلاس های تابستانه ام . شروع میکنم با توجه به اینکه سال تحصیلی گذشته هم خیلی آشفته بود بهتره از الان شروع کنند و فکر نمی کنم کلاس خصوصی انفرادی با این هزینه کم فشاری به کسی وارد کنه اما نتیجه و بازتاب ارزشمندی داره . رشته ام زبانه و کلاس های زبان انگلیسی و عربی برگزار می کنم در واتس اپ بصورت آن لاین و فقط جلسه ای ده هزار تومان . اما بچه هایی که هر دو درس و بخوان هر کدام جلسه ای پنج تومان . باور کنید کلاس های حضوری و بزرگسالم شاید ده برابر این باشه اما میخوام یه کار خوبی برای محصل ها و خانواده ها انجام بدم . سوالی داشتین در خدمتم .    

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

لطفا دوستاتون و تگ کنید .

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا کدوم پایه ها

همه ی پایه ها عزیزم