2777
2789

من دیروز از اولین روز اخرین پریودم ک حساب کردم 7 هفته و 2 روز بودم.  و وقتی ک دیروز رفتم سونو سن رو زده بود 6 هفته و 2 روز. ینی لقاحم کی بود؟

واى منم اين تاريخا رو قاطى كردم😢الان دكتر گفت فقط ان تى تاريخ دقيقتو ميگه

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من رفتم سونوی قلب دیروز بهم گف 6 هفته و 2 روز. ینی چیی! 

خب ببين از وقتى اسپرم و تخمك بهم ميچسبن بين ٣ تا ٥ روز طول ميكشه تا از لوله عبور كنن و به رحم برسن و بچسبن

يعنى يك هفته طول كشيده تا اومده تو رحمت 

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
خب ببين از وقتى اسپرم و تخمك بهم ميچسبن بين ٣ تا ٥ روز طول ميكشه تا از لوله عبور كنن و به رحم برسن و ...

خب فک کنم توی سونو از همون موقع لقاح و رسیدن تخمک و اسپرم حساب میشه.. اون یک هفته ک کم شدم خب من پریام 4 روزه س. فک کنم توی سه روز بعدش لقاح صورت گرفته. گیجم گیج

خب فک کنم توی سونو از همون موقع لقاح و رسیدن تخمک و اسپرم حساب میشه.. اون یک هفته ک کم شدم خب من پری ...

ببين تو اصلا چكار به اين چيزا دارى؟؟؟؟؟؟ صبر كن هفته ١٢ برو ان تى اونجا تاريخ دقيق هفته باردارى و زايمانت و تاريخ لقاح رو بهت ميگه تمام. 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز