2777
2789
عنوان

دوقلويي

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 63 پست
منو داداشمم دوقلوییم ...شما بچهاتون دوقلو نشد؟

ی خواهرای دوقلو میشناسم ی قلوش دوقلو دختر پسر  دارع

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمام دوقلویین؟؟ عزیزم

آرع دوقلوییم منو آبجی.

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
اخی عزیزم جاری منم همینطوری بود نگران نباش طبیعی سن بارداریت کمه

يعني بعدا ديده شد؟

زندگي ترکيب شادي باغم است،دوست ميدارم من اين ترکيب را،گرچه ميگويندشادي بهتراست،دوست دارم گريه بالبخندرا
باشع. خدا برات نگهشون دارع سلامت باشن❤❤بچه تو راهیتم دوقلوان یا تک سلامت ب دنیا بیان❤❤

علایمم مثل بارداری اولمه شکم از هفته چهار بزرگ شد هفته هشت و دوازده سونو یکی رو نشون داد هفته 15 هستم رحمم دوهفته بزرگتره متخصص رفتم گفت سونو تو 18 باید تکرار بشه احتمالن دوقلوعه تو 15 هته شکمم به هفته 39 میخوره رههم نمیتونم برم پادرد شدید دارم نفسم میگرهمثل بارداری اولمم

ممنون ميشم راهنمايي کنيم

عزیزم سن بارداریت احتمالا کمه باید صبر کنی .منم برای سنو 12هفته ک رفتم گفت یکیشون درست تشکیل نشده باید هفته دیگه دوباره بیای بعد ک رفتم گفت ک خدارو شکر سالمن انشالا برا شما هم دوقلو هات سالم باشن 

علایمم مثل بارداری اولمه شکم از هفته چهار بزرگ شد هفته هشت و دوازده سونو یکی رو نشون داد هفته 15 هست ...

عزيزم خب الان چندهفته اين؟هنوزمعلوم نشده دوقلوعه يانه؟به نظرت برامن چجوريه؟

زندگي ترکيب شادي باغم است،دوست ميدارم من اين ترکيب را،گرچه ميگويندشادي بهتراست،دوست دارم گريه بالبخندرا
عزیزم سن بارداریت احتمالا کمه باید صبر کنی .منم برای سنو 12هفته ک رفتم گفت یکیشون درست تشکیل نشده با ...

واي خيلي خوشحال واميدوارشدم،ان شالله خداحفظ شون کنه براتون،سونوکوبفرستم متوجه ميشين چي به چيه؟

علایمم مثل بارداری اولمه شکم از هفته چهار بزرگ شد هفته هشت و دوازده سونو یکی رو نشون داد هفته 15 هست ...

شاید دوقلوباشه دوقلو سهقلو خیلی عزیزع اگ خودتون نیتونین خرجشون رو بکشین و دوس دارین ایشالله دوقلو باشن باز ❤❤

ميدونين اخه يک جنينم قبلشم ضربان دارع،اون يکي ديده هم نشده،واينه کع منونگران ميکنع😥😥