2777
2789
عنوان

دوقلويي

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 63 پست
بله. مگ چیزع عجیبی پرسیدم

خدای من نه چیز عجیب نپرسیدی میگم چقدر بچه ت نی نی سایت زیاد شده😑😑😑

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
اره بابا مگه میشه😂😂😂

خوبع😂😅گفتم شاید خیلی شبیهن

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری اولم دوقلو دختر و پسر الانم بادارم مشکوک ب بارداری دوقلو 

اخی عزیزم انشاالله که بسلامتی🤗🤗🤗

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  

ديروزرفتم سونوقلب،معلوم شددوقلوعه،بعديک جنين وکامل ديدن ولي يکي ديگه روفقط ساک وجفت و،دوباره سونودادن ده روزديگع،يعني چي؟ممکنه خطاي سونوباشه،ياده روزديگع ديده بشه جنين ديگه؟نگرانم شديد

زندگي ترکيب شادي باغم است،دوست ميدارم من اين ترکيب را،گرچه ميگويندشادي بهتراست،دوست دارم گريه بالبخندرا

باشع.

خدا برات نگهشون دارع سلامت باشن❤❤بچه تو راهیتم دوقلوان یا تک سلامت ب دنیا بیان❤❤

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
من و خواهرم دوقلوئیم

منو داداشمم دوقلوییم ...شما بچهاتون دوقلو نشد؟

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من دوقلو دارم بگو شاید بتونم کمکت کنم

واسه منم دعا کن عزیزم میگن دعای زنی ک دوقلو داره زود میگیره❣❣❣

چرامشکوک؟

زندگي ترکيب شادي باغم است،دوست ميدارم من اين ترکيب را،گرچه ميگويندشادي بهتراست،دوست دارم گريه بالبخندرا
منو داداشمم دوقلوییم ...شما بچهاتون دوقلو نشد؟

نه عزیزم الان هر کدوم یه پسر داریم اون خواهرم دومی رو باردار هست دوقلو نیست. ولی جنسیت معلوم نیست. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
شبیه هستن ولی یه تفاوت هایی هم باهم دارن

خوبع.

منو آبحیمم شبیهیم ی خالم همیشه مارو تشخیص میدع دخترخالم پدرو مادرمون محمد اینا تشخیص میدن همش.

ديروزرفتم سونوقلب،معلوم شددوقلوعه،بعديک جنين وکامل ديدن ولي يکي ديگه روفقط ساک وجفت و،دوباره سونوداد ...

اخی عزیزم جاری منم همینطوری بود نگران نباش طبیعی سن بارداریت کمه

من دوقلو دارم بگو شاید بتونم کمکت کنم

ممنون ميشم راهنمايي کنيم