youym مدیر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 552 عنوان دوقلويي | مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 63 پست مامانايي که دوقودارن يانزديکانشان دوقلودارن واطلاعتش بيان کمک لطفا زندگي ترکيب شادي باغم است،دوست ميدارم من اين ترکيب را،گرچه ميگويندشادي بهتراست،دوست دارم گريه بالبخندرا 1399/05/05 | 10:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دریایbساحل عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 3409 خداحفظ شون کنه ني ني هاتو،دعاکن براي من حتما گلم😊.خیلی مراقب خودت باش..ان شالله که جفت فندقات قلبشون مثه گنجشک بزنه و تا آخر بارداری همه چی خوب پیش بره
youym مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 552 حتما گلم😊.خیلی مراقب خودت باش..ان شالله که جفت فندقات قلبشون مثه گنجشک بزنه و تا آخر بارداری همه چی ... واي عزيزم ان شالله خود خداکمک کنه به ني ني هام زندگي ترکيب شادي باغم است،دوست ميدارم من اين ترکيب را،گرچه ميگويندشادي بهتراست،دوست دارم گريه بالبخندرا
نیلوفرشاداب عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 296 سلام خانمی میشه بپرسم برلی این دوقلوها چه دارویی مصرف کرده بودی؟ دختر بزرگت چند سالشونه؟ آخه منم دخترم 8 سالشه شدیدا عاشق دو قلوام خواستم راهنماییم کنی ممنون 💞خداجون ممنونتم که دوباره لایق مادر شدن بودم💞 🧚♂️دوست مهربونم که امضامو میخونی برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کن🧚♀️