2789
عنوان

عشق پنهانی

2487 بازدید | 94 پست

سلام وقت بخیر. من یه دختر خیلی محدود بودم. چن ماه پیش برای اولین بار با یه پسر تو مجازی آشنا شدیم و با هم بودیم. میگف عاشقمه و حاضره برام هر کاری بکنه و...   بعد حدود یه ماه مادرم فهمید و مجبور شدم تلگرامم رو دلیت بزنم. از اون به بعد مامانم همش منو چک میکنه و...  منم چون نتونستم دوریشو تحمل کنم دور از چشم مامانم تلگرام نصب کردم. هر بار که خونه نیست یا میرم بیرون و..  حذف نصب میکنم و دوباره نصب میکنم. الآنم میترسم که رابطمون آشکار بشه. راستش رابطه ما فقط در حد چت کردن هست و من خط قرمز هارو رعایت میکنم. اونم دوسم داره منم دوسش دارم. یعنی بودن باهاش حس خوبی بهم میده. لطفا نصیحت نکنید فقط بگید که به نظرتون بازم رابطمون آشکار میشه؟ راستش همش نگرانم و عذاب وجدان دارم. حتی شبا هم از استرس بیدار میشم. دیشب هم خواب دیدم وقتی باهاش چت میکردم مامانم اومد و گوشی رو گرفت و فهمید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام

بخاطر اینکه گفتی محدود بودی چنتا چیزو برات مشخص کنم..یا اگر میدونی هم برات یادآوری میکنم.

توی همه ی روابط دوستی..پسرا اظهار دارن که هر کاری برای دختر میکنن و دوسش دارن..(پس این دلیل قاطع برای نشون دادن جدی بودن رابطه نیس)

و اینکه از بودن باهاش حس خوبی داری چیز عادیه..

دو جنس مخالف از صحبت و بودن با هم احساس خوبی دارن و این به این معنا نیست که فقط و فقط با این آقا پسر احساس خوبی داری

اینا رو گفتم ک سرسری غرق نشی

میشه بپرسم چن سالته؟

عاشق مجازی  بله دیر یا زود لو میری...اون پسر شما رو ندیده میگه خوشبختت میکنم!!!!

تو رو خدا با این بچه بازیا آیندتونو خراب نکنید اون پسر اگه بدردبخور باشه که نمیشینه تو مجازی( که تازه معلومم نیست با چند نفره) حرف بزنه عوضش پا میشه میاد خاستگاری...

دختر خوب همین چتا ممکنه آینده ات رو خراب کنه چون یه مدرک حساب میشن...

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤