2777
2789
عنوان

آرایش

266 بازدید | 32 پست

کلا در حد یه رژ لب آرایش میکنم نهایت یهههه کم ریمل ابرو و اینا اصلا برنداشتم 

دوستام و میبینم خیلی بیشتر از من آرایش میکنن آخه

به نظرتون واسه یه دختر ۱۶ ساله کمه یا زیاد؟چکار های دیگه میشه کرد؟دوستام کار زیادی میکنن مو رنگ میکنن و به خودشون میرسن یا من زیادی عقبم؟

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱۶ساله بودم همه خلافی میکردم شما رو نمیدونم😂😂😂

من ته خلافم چت با یه پسره😂تو نخ این کارا  نیستم 

بخوام باشم هم به تربیت و اخلاقم نمیخوره

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

هررر چی طبیعی تر جذاب تر فقط خواااهشا کرم پودر نزن من از ۱۵ ۱۶ سالگی عشق اینو داشتم پوستم یدست یه رنگ باشه اصلا استعداد جوش نداشتم نزدم ولی الان که بدون کرم پودر ارایش میکنم شاید اونقدر جذاب نباشه ولی طبیعی تره و خوشگل تر ده ساعتم بیرون باشم نگران نیستم بریزه پوستم صد درجه شفاف تر و قشنگتر شده من کسی نبود بهم  بگه ولی گفتم بهت مثل من اشتباه نکنی 

من شونزده سالمه و نچرال خوشگلم😎😛

دم خود نچرال مون گرم 😂چه جوری آرایش میکنی ؟من واسه تولدم یه ست ارایش بهم دادن هنینجوری بی استفاده مونده یه گوشه😂فقط تو نخ ماسک صورتم

دوستات یجوری ان .۱۶ چرا آدم باید آنقدر به خودش بماله 🥴

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 
هررر چی طبیعی تر جذاب تر فقط خواااهشا کرم پودر نزن من از ۱۵ ۱۶ سالگی عشق اینو داشتم پوستم یدست یه رن ...

کرم  پودر که اصلا واسه صودت جذاب نیست😐من ضد آفتاب هم نمیزنم😂

۱۶ سالگی به نظر من وقت آرایش نیست

نه از جنبه مذهبی

کلا پوست مشکلی نداره که بخوای خرابش کنی

برای این سن یه ضد افتاب یه رژملایم کافیه

صورتت هم تمیز کنی همین

واقعا مو رنگ کردن و آرایش زیاد اینا خییییلی بده

خودشون شبیه خانومای ۴۰ ساله میکنن