2777
2789
عنوان

آرایش

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 32 پست
دم خود نچرال مون گرم 😂چه جوری آرایش میکنی ؟من واسه تولدم یه ست ارایش بهم دادن هنینجوری بی استفاده م ...

هیچ آرایشی ندارم،سن رو میبره بالا،پوست رو داغون میکنه و...فقط ژل تقویت کننده ابرو و مژه استفاده میکنم،ضد آفتاب و نرم کننده و آبرسان و سرم

دوستات یجوری ان .۱۶ چرا آدم باید آنقدر به خودش بماله 🥴

نکته ظریف بود جمله سنگین کمرم رگ به رگ شد😂

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ته خلافم چت با یه پسره😂تو نخ این کارا  نیستم  بخوام باشم هم به تربیت و اخلاقم نمیخوره

خوو منم یه عشقی داشتیم که باهامم ازدواج کردیم ...من خلاف کردنم اکیپی بود با دوستام بیرون رفتن و کلاس پیچوندن و این چیزا😂

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!

عزیزم هروقت دچار این بحران شدی از خودت بپرس

این کارو میشه بعدا انجام داد یا دیر میشه

اگه دیر میشه انجام بده

مث پوشیدن کفشی که نور و چراغ داره

اگه دیر نمیشه بزارش برای همون بعدا

بعدا که ۳۰ سالت شد انقد پوستت چروک و داغونه که برای فرار از قیافت مجبوری هر چیزی بمالی

چرا الانم گند بزنی توش؟

همه خودمونو میکشیم تا مث شما نچرال و کیوت به نظر بیایم

میخوای از خودت بگیریش؟؟؟؟؟

هیچ آرایشی ندارم،سن رو میبره بالا،پوست رو داغون میکنه و...فقط ژل تقویت کننده ابرو و مژه استفاده میکن ...

من شور ماسک و در اوردم 

یه رژ لب صورتی میزنم گاهی یه ریمل دیگه چیزی استفاده نمیکنم واسه موهام هم یه سرم مو میزنم اونم گاهی

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
نکته ظریف بود جمله سنگین کمرم رگ به رگ شد😂

بیام صاف کاری ؟😂

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

منم ۱۶ سالمه 

بیشتر از محصولات بهداشتی و مراقبتی استفاده میکنم ک پوستم صاف و درخشان باشه 

مژه هم قبلا ریمل میزدم الا تقویت کردم واقعا نیاز نداره فقط شاید ژل مژه 

رژ هم خ نچرال و کم رنگ میزنم 

ضدافتابمم بی رنگه 

گاهی فقط دیگه یه بن مژه خیلی نازک میکشم 

ولی اکثرا لاک دارم 

الا نچرال مده و ارایشای خیلی سبک 

حتی برا خانومای سن بالاتر 

تو سن ما ارایش غلیظ مخصوصا طبق مد الا چیپه 

ضد افتاب حتما بزن خوده افتاب کلی پوستو تیره و پیر میکنه پیشنهاد من ضد افتاب کودک مدل اسپری سی گله قی ...

سی گل استفاده میکنم ولی نه این مدل که گفتی 

حتما نرسی از راهنمایی خوبت🌹❤

بیام صاف کاری ؟😂

نه دستت درد نکنه😂قربون دستت

منم ۱۶ سالمه  بیشتر از محصولات بهداشتی و مراقبتی استفاده میکنم ک پوستم صاف و درخشان باشه  ...

چه جوری تقویت کردی؟

من ۱۶ سالم که بود مامانم نمیذاشت سیبیلام بردارم بعد میرفتم. سفید اب میکشیدم پشت لبم محکم موها کنده شه انقدر کشیدم زخم میشد یه بار سرمه زدم تو چشمم برم با زنداییم تولد یواشکی مامانم سرمه زدم زنداییم لو داد گفت سرمه زده مامانم کشتم اما الان ۲۲ سالمه ارایش میکنم دماغم عمل کردم مو رنگ کردم عجله نکن عزیزم همه چی به موقعش من سر این ارایش کردن قبل ۱۶ سالگیم تا مرز کت خوردن رفتم سر یه برق لب زد بابام میگفت این چه وضعی راه انداختی ضد افتاب نمیذاشتن بزنم الان ارایش کامل حتی زیادم دارم

عزیزم من خودم دانشگاه میرفتم ساده بدون هیچی فقط ضدافتاب پوستم عای بودازببس سالگی ک ارایش کردم الان هفت سال میگذره پوست صافم داره خراب مبشه ارایش نکن والازمان منم دانشگا دخترا یسره ارایش ولی من اصلابرام مهم نبود چون پوست سادمو خیلی قشنگتربود .اشتباه نکن ارایش معتادیه خخخ الان من معتادشم

رنگ ولایتhaircolorist
من ۱۶ سالم که بود مامانم نمیذاشت سیبیلام بردارم بعد میرفتم. سفید اب میکشیدم پشت لبم محکم موها کنده ش ...

حالا به من میگن چرا آرایش نمیکنی😂

حالا خودمون چدا اخه این که سبیل بزنی کار بدی نیست

هر چند من خودم یواشکی میزنم😂کسی هم شک نکنه😂

عزیزم من خودم دانشگاه میرفتم ساده بدون هیچی فقط ضدافتاب پوستم عای بودازببس سالگی ک ارایش کردم الان ه ...

خدایی یکی میگه کم آرایش میکنی یکی میگه زیاد اصلا نمیفهم مشون