2777
2789
عنوان

فقط ۱۷ دقیقه...!

| مشاهده متن کامل بحث + 19743 بازدید | 322 پست
آپلود عکس امام صادق (علیه السلام) در فضیلت و جایگاه نماز فرمود: من قَبِلَ الله منه صلاةً واحدةً لم یعذّبه؛ اگر خداوند از کسی دو رکعت نمازش را قبول کند، او را عذاب نمی کند!!!
که دنیا به خسران عقبی نیارزد/به دوری ز اولاد زهرا نیارزد/ و این زندگانی فانی، جوانی، خوشیهای امروز و اینجا/به افسوس بسیار فردا نیارزد.
راه رسیدن به خدا زیاد دور نیست... رسیدن به خدا فاصله ای نیست که پیموده شود! یک پنجره است که باز می شود ونسیم تازه درون خانه می رود آپلود عکس از تو نمی ترسم چون دوستت دارم ... و خود گفته ای هرکه مرا دوست بدارد دوستش می دارم. من از گناه می ترسم که رشته دوستیم با تو را پاره کند!!!
که دنیا به خسران عقبی نیارزد/به دوری ز اولاد زهرا نیارزد/ و این زندگانی فانی، جوانی، خوشیهای امروز و اینجا/به افسوس بسیار فردا نیارزد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لذت عشق تو را جز عاشق محزون نداند! رنج لذت بخش هجران را ، به جز مجنون نداند!
لطف داری مامان زهراجون... ممنون از دعوتت یلداجون حاجت روا باشی گلم
آپلود عکس خدا می فرماید: هر کس مرا دوست بدارد، دوست من است و من همنشین کسی هستم که با من همنشینی کند و همدم کسی هستم که با من هم صحبت شود... هر بنده ای که مرا دوست بدارد و من از قلب او این محبّت را ببینم، چنان او را دوست می دارم که کسی بر وی سبقت نگرفته باشد. و هر کس حقیقتا مرا طلب کند، مرا می یابد و هر کس غیر از من را طلب کند هرگز مرا نمی یابد! پس ای مردم روی زمین! غرور های خود را از خود دور کنید و به سوی من بیایید. با من اُنس بگیرید، تا من هم با شما مأنوس شوم و به محبّت شما پیشدستی کنم.
ممنونم فاطمه جان. خیلی گلی! خداوند همه ما و فرزندانمان را از نمازگزاران حقیقی قرار دهد. آمین