2777
2789
عنوان

فقط ۱۷ دقیقه...!

| مشاهده متن کامل بحث + 19743 بازدید | 322 پست

ممنون از تاپیک قشنگت عزیزم، خدا حافظ و نگه دار خودت و عزیزانت باشه همیشه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پيامبر اکرم صلى الله عليه وآله:

لا تَزالُ اُمَّتى بِخَيرٍ ما تَحابّوا و اَقامُوا الصَّلاةَ وَ آتَوُا الزَّكاةَ وَ اَقْرَوُا الضَّيْفَ، فَاِنْ لَمْ يَفْعَلُوا ابتُلُوا بِالسِّنينَ وَ الْجَدْبِ.(3)

امتم همواره در خير و خوبى اند تا وقتى كه يكديگر را دوست بدارند، نماز برپا دارند، زكات بدهند و ميهمان را گرامى بدارند، پس اگر چنين نكنند به قحطى و خشكسالى گرفتار مى شوند.

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .دلت رو مهمون کن به یه صلوات زیبا برای سلامتی و تعجیل در ظهور حضرت مهدی(عج)  #تا پای جان مطیع فرمان رهبریم

@شالگردن  

سلام گلم, تاپیک جالبیه, گفتم شما دوست خوب رو صدا کنم

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .دلت رو مهمون کن به یه صلوات زیبا برای سلامتی و تعجیل در ظهور حضرت مهدی(عج)  #تا پای جان مطیع فرمان رهبریم
علتش که خدا میدونه از روی چه کارهای نیک و چه خصلت های والاییش خدا فردو لایق این موهبت کرده اما تلنگ ...

ممنونم عزیزم...خیلی خوبه که این سایت آدم های مهربون و با درایت مثل شما داره 🙏❤🌹

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

اینم خیلی بی انصافیه،یه چی روازخدامیخوای ولی خدااصلا بهت محل نمیده،مخصوصا وقتی بندشو میشناسه ومیدونه که چجور آدمیه میدونه که غیر اون کسی رونداره وازهمه مهمتره میدونه هیچ وقت برامشکلش به هیچ کس به هیچ کس جز خودش دست دراز نمیکنه.

خانم گلم حالا که میخای آگاهی برسونی 

درست برسون

خدا هیچ نیازی ب ۱۷ دقیقه یا ۱۷۰۰۰۰۰۰۰دقیقه ما نداره

کاش بجای باورهای اشتباهی ک تو ذهناهک شده خودمون دنبال حقایق و راه درست بریم

عزیزم این ماییم ک نیاز ب یه معبود داریم که پاکسازی بشم که نمازم یدونه ازاین راه هاست

پس فقط کافیه کلمه نماز و سرچ کنی

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
اینم خیلی بی انصافیه،یه چی روازخدامیخوای ولی خدااصلا بهت محل نمیده،مخصوصا وقتی بندشو میشناسه ومیدونه ...

گل قشنگم خدا چیزی رو ب کسی نمیده و نمیگیره 

ما خودمون این زندگی و تمام مسائل و حتی پدرو مادرو دوست و هر چیزیشو انتخاب کردیم و ب این دنیا اومدیم 

پس گلم تو خودت جزیی از خدایی ب هر چیزی ک بخای میرسی شک نکن

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
امیدوارم عزیزم،واقعا این حجم ازناامیدی داره خفم میکنه.

ن فدات شم ناامید نباش 

خوب درک میکنم آدم وقتی یچیزی رو میخاد و ندارتش چ حس بدیه 

ولی تموم اینا یه چالش برا ما که یه درسی رو بگیریم ازش

اگ زود آگاه بشیم راه درست و روحمون که ذره ای ازوجود خداست راه و نشونمون میده 

کافیه زرنگ باشیم و دقت کنیم 

هیچکس غیر از خودت نمیتونه کمکت کنه عزیزم

پس آروم باش و به صدای درونت گوش کن

ماقوی تر از اون چیزی هستیم ک فکر میکنیم

جوری ک خدا وقتی آفریدمون ب خودش احسنت گف

پس اگ مااز خداییم ناامیدی معنایی نداره 

خانم گلم حالا که میخای آگاهی برسونی  درست برسون خدا هیچ نیازی ب ۱۷ دقیقه یا ۱۷۰۰۰۰۰۰۰دقیقه ما ...

دوست عزیز این تاپیک سال 93 شروع شده و استاترش دیگه تو تاپیک نیستند ولی اگر به ادامش توجه کنید همون چیزی که شما فرمودین بیان شده, مثلا در صفحه 5 مطالب جالبی هست🌹