2777
2789

من ۱۸هفته و ۶روزگی طول سرویکس واژینال شدم ۲۸ونیم بود طول دهانه رحمم.

بارداری اولمه و سابقه سقط نداشتم. دکترم گفت نیازی به سرکلاژ نیست حتی نگفت استراحت کن.

تو نی نی سایت همه بالای ۳۲ بودن و زیر ۳۰اینارو سرکلاژ کردن.میترسم چیکار کنم؟الان رفتم تو هفته ۲۱ دیگه😔

شما تو چه هفته ای و چند بود عددتون؟

من هنوز نرفتم ببینم چه خبره🤔

چه ازمایشی هست یا چه سونویی؟؟؟

همون سونو آنومالی مشخص میشه یانه؟

این هفته فقط سونو انومالی دارم😐

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید سرکلاژ میشدی 

بعضی از دکترا خیلی بیخیالن مخصوصا شکم اولو میگن بچه رفت که رفت دوباره باردار میشع 

خودت ملاحظه کن 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
من هنوز نرفتم ببینم چه خبره🤔 چه ازمایشی هست یا چه سونویی؟؟؟ همون سونو آنومالی مشخص میشه یانه؟ ای ...

سونو واژینال طول سرویکس میگن.اگه زود بدی میتونی سرکلاژ کنی تا هفته ۱۹ تا زایمان زودرس نیاری.

اصلا هول نکن...منم با سابقه سقط، بارداری قبلیم خیلی استراحت کردم،،،،الان بچه دوممه، همش سرپام و کار میکنم

عددش یادم نیست،اما دکتر گفت عددش بد نیست،رو مرزه،،،

اگر لازم بود خود پزشکت بهت توضیح میداد

راز خلقت همه پنهان شده در عینِ علی ست. کهکشانها نخی از وصلهِ نعلینِ علی ست
سونو واژینال طول سرویکس میگن.اگه زود بدی میتونی سرکلاژ کنی تا هفته ۱۹ تا زایمان زودرس نیاری.

برای اونایی که بارداری خطرناک دارن یا لکه بینی و یا سابقه ی سقط؟

به من هیچی نگفتن😐

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄