2777
2789

با اجازه استارتر 🌹

خانمای عزیز ۱۲ نفر ظرفیت داریم بزای شروع ختم دعای نادعلی لطفا هرکی میخواد شرکت کنه فقط ریپلای کنه و اسمشو بگه. 🤲🏻🌹

السلام علیک یا علی بن موسی الرضا🙂 ‌کاربری واگذار شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوچیک شد؟؟؟؟

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

من ک ۲۰سالم مجردم سایزم ۶۰😭😭😭

ینی خدا ب چ مناسبت۹۹/۹/۹میخاد ارزوی همتونو براورده کنه؟؟؟😂ولی خدایی چ روزی بشه اون روز حاال همع ملت عالیییی😂😍         هواپیما از اسمون گل میریزه رو سراتون😍🌼واااای چ شوووود😂😂😂😂😂😂😍           
قد و وزنت چیه؟

قد۱۶۵

وزن۶۰

خیلی ناراحتم

پولم ندارم پرتز کنم😞

ینی خدا ب چ مناسبت۹۹/۹/۹میخاد ارزوی همتونو براورده کنه؟؟؟😂ولی خدایی چ روزی بشه اون روز حاال همع ملت عالیییی😂😍         هواپیما از اسمون گل میریزه رو سراتون😍🌼واااای چ شوووود😂😂😂😂😂😂😍           
قد۱۶۵ وزن۶۰ خیلی ناراحتم پولم ندارم پرتز کنم😞

من ۶۵🤦‍♀️

میگن بعد ازدواج بهتر میشیم🙁

عشقای حس ششمی که امضارو میبینین میشه خواهشا🤭😅نظرتون راجب ازدواجم (چه زمانی باچه خصوصیاتیی )وکنکورم(قبول میشم امسال)تو تاپیک اخریم  بگید لدفااااا
من ۶۵🤦‍♀️ میگن بعد ازدواج بهتر میشیم🙁

ن بابا فک نکنم

ولی خب با این سایز ازدواج کنیم خجالت میکشم از شوهرم مسخرم میکنه😄