2777
2789

با اجازه استارتر 🌹

خانمای عزیز ۱۲ نفر ظرفیت داریم بزای شروع ختم دعای نادعلی لطفا هرکی میخواد شرکت کنه فقط ریپلای کنه و اسمشو بگه. 🤲🏻🌹

السلام علیک یا علی بن موسی الرضا🙂 ‌کاربری واگذار شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوچیک شد؟؟؟؟

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

من ک ۲۰سالم مجردم سایزم ۶۰😭😭😭

ینی خدا ب چ مناسبت۹۹/۹/۹میخاد ارزوی همتونو براورده کنه؟؟؟😂ولی خدایی چ روزی بشه اون روز حاال همع ملت عالیییی😂😍         هواپیما از اسمون گل میریزه رو سراتون😍🌼واااای چ شوووود😂😂😂😂😂😂😍           
قد و وزنت چیه؟

قد۱۶۵

وزن۶۰

خیلی ناراحتم

پولم ندارم پرتز کنم😞

ینی خدا ب چ مناسبت۹۹/۹/۹میخاد ارزوی همتونو براورده کنه؟؟؟😂ولی خدایی چ روزی بشه اون روز حاال همع ملت عالیییی😂😍         هواپیما از اسمون گل میریزه رو سراتون😍🌼واااای چ شوووود😂😂😂😂😂😂😍           
قد۱۶۵ وزن۶۰ خیلی ناراحتم پولم ندارم پرتز کنم😞

من ۶۵🤦‍♀️

میگن بعد ازدواج بهتر میشیم🙁

عشقای حس ششمی که امضارو میبینین میشه خواهشا🤭😅نظرتون راجب ازدواجم (چه زمانی باچه خصوصیاتیی )وکنکورم(قبول میشم امسال)تو تاپیک اخریم  بگید لدفااااا
من ۶۵🤦‍♀️ میگن بعد ازدواج بهتر میشیم🙁

ن بابا فک نکنم

ولی خب با این سایز ازدواج کنیم خجالت میکشم از شوهرم مسخرم میکنه😄