2821
2789
عنوان

زیبایی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 27 پست
من نمیدونم چرا برای من بیشترین چیزی ک جواب میده به حال خود گذاشتن پوسته. کلا هرچی بیشتر بهش ور برم ...

یخ باعث سفت شدن پوست میشه و تا حدودی چروک هاروارد بین میبره و از پیری زودرس جلو‌گیری میکنه

عشقا میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوش شرین برای سفید شدن دندان خیلی خوبه 

و اگه بعد از حمام زیر بغل بمالید هم بوی عرق نمیگیرن هم بعد به مدت سفید میشه زیر بغلتون 

عزیزم ژل الوورا رو در میارم روزی دوبار میزنم به صورتم ده دقیقه ماساژ میدم بعد با آب سرد میشورم  ...

ممنون عزیزم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

واس من پوستم با اصلاح جوش زده بود آلورای طبیعی خیلی خوب ج داد 

اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین!          ❤در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.❤
واس من پوستم با اصلاح جوش زده بود آلورای طبیعی خیلی خوب ج داد 

بعد اصلاح پماد زینک اکسید و ماست هم از حوش زدن جلوگیری میکنه

ماسک آرد برنج با ماست هم خیلی خوبه

اره منم امتحان کردم پوستو نرم میکنه 

اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین!          ❤در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.❤

الوورا خیلی خوبه..من شاید فقط یه هفته استفاده کردم ولی پوستم به سفیدی و صافی زمانی شد که مثلا کرمو اینا میزدم..و اینکه خود الوورای طبیعی ها..نه کرمو ژلو اینا🙂😙

2790
2823
2791
2779
2792