2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک ۳ روز ب موعود

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 50 پست
اره عزیز دلم بروو.بی بی چک زدی؟

زدم منفی بود 

ولی علائمم با ماه های دیگه فرق داره

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی خوشحالم😭😭

مبارکه عزیزم😍😍😍انشالله بسلامتی بغلت بگیری کوچولوتو 😍انشالله از این خوشحالیا قسمت منو همه😍🤩

😾✊🏻پر و بال بهت دادم معنیش این نیس که خیلی بالایی 😾نوار بهداشتیم بالداره ولی اون پایینه 😸👋🏼💋
خب چرا بی بی منفیه؟؟

شاید هورمون اچ سی جی ب حد بیبی چک نرسیده.ازمایش مطمئنتون میکنه

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر
ممنونممممم ایشالله قسمت منتظرا بشه .میترسم مثبت کاذب باشه

بیبی چک مثبت ۹۵ درصد مواقع مثبته.کاذب مثبت خیلی کم پیش میاد.اگ بلافاصله هاله انداخته ک جای شکی نیس

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر

البته من شوهرمو گدل زدم حامله شدما🙊🙊

ب هیچ صراطی مستقیم‌نبود

براش ی نامه نوشتن از زبون نی نی بعدش گداشتم بالا سرش خواب بود

از خاب پاشد خوند میخندید گفتم تو ک بچه نمیخاسی

👩‍👧‍👧❤😍
بیبی چک مثبت ۹۵ درصد مواقع مثبته.کاذب مثبت خیلی کم پیش میاد.اگ بلافاصله هاله انداخته ک جای شکی نیس

زیر ۳ دقه هاله انداخت حالا یکی دیگه بازم میزنم .مرسی عزیز

👩‍👧‍👧❤😍

عه تو همونی هستی که یبار توی تایپیک من بودی و جفتمون اقدام کرده بودیم و منتظره نتیجه بودیم

مثبت شدی😍😍😍😍 خیلی خوشحال شدم واسه منم دعا کن چند روز دیگه باید بی بی بزنم مثبت بشه😍

عه تو همونی هستی که یبار توی تایپیک من بودی و جفتمون اقدام کرده بودیم و منتظره نتیجه بودیم مثبت شدی ...

اره ایدا جون سلااااممممم

اومدم تو تایپیکت گفتمااااا نخوندیششش

👩‍👧‍👧❤😍