2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک ۳ روز ب موعود

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 50 پست
اره ایدا جون سلااااممممم اومدم تو تایپیکت گفتمااااا نخوندیششش

علائمم تنگی نفس بود با خانواده شوهرم رفته بودیم بیرون اصن انقد نفسم میگرفت نمیتونسم راه برم جاریم میگفت نکنه حامله ای

ران پام درد میکرد کوبیده بود.هر چی ام میدیدم اب دهنم میچکید😂😂نون خشکم میدیدم دلم‌میخاست

سینه هامم سوزن سوزن میشد.

قبل این ک بی بی چک بزنم ب شوهرم گفتم تمر هندی بخر برام گفت الان نمیتونم اخر شب اومدم میخدم

دست خودم‌نبود یهو گریم‌گرفت😐😐

👩‍👧‍👧❤😍
سلام گلم خوشبحالت خیلی خوشحال شدم  میشه واسه منم دعا کنی پری عقب افتاد بی بی چک زدی؟؟

الاهی فدات شم تو نی نی نداشتی؟؟من دو سه روز دیگه تا موعودم کار داره.

ایشالله توام زودی حامله بشی برات سر نمازم دعا میکنممم

👩‍👧‍👧❤😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثبته عزیزم.تبریک میگم شما الان یه فندق کوچولو تو شکمته مواظبش باش.ان شا الله به موقع وبا شادی بغلش ...

ممنون گلم قربونت برم.چشمممم ایشالله قسمت همه منتظرا🌹

👩‍👧‍👧❤😍
الاهی فدات شم تو نی نی نداشتی؟؟من دو سه روز دیگه تا موعودم کار داره. ایشالله توام زودی حامله بشی بر ...

من بچه اولمه و ۳-۴ روز به پریودم مونده اصلا امید ندارم و به بی بی چک فکر هم نمیکنم فقط منتظرم ببینم پری میشم یا نه

مرسی عزیزدلم ایشالا نی نی تو صحیح و سالم بغل بگیری❤️

وااای عزیزم😍😍 من هیچکدوم از اینارو ندارم😔😔😔

منم سر دخترم هیچی نداشتم هیچی

اصن انقد حالم خوب بود.ففط رگای سینه هتم یکم پررنگ‌شده بودش

بعد بی بی زدم مثبت شد

دلیل نمیشه ک خیلی ها اصن علائم ندارن

ولی سر این یکی خیلی خسته و بی حالم اصن هر کی ببینم میفهمه ی چیزیم شده خخخخ

👩‍👧‍👧❤😍
من بچه اولمه و ۳-۴ روز به پریودم مونده اصلا امید ندارم و به بی بی چک فکر هم نمیکنم فقط منتظرم ببینم ...

ایشالله مامان میشی ناامید نباش حاالا این ماه نشد ماه دیگه غصه نداره که ولی خب انتطار سخته میدونم

ایشالله توام ی نی تی تو دلت باشه باهم دیگه تاپیک بزنیم مامانای دیگه ام بیان دور هم باشیم.

بزار از موعودت بگذره بعد بی بی بزن

👩‍👧‍👧❤😍