2789
عنوان

لیست جهیزیه😢😢

1035 بازدید | 25 پست

سلام

میشه لیست جهیزیه وسایلی که خیلی لازمه رو بگین سرویس اکروپال و چینی چند نفره باشع 

کمکم کنید هیچ تجربه ای ندارم  اطرافیانمم کسی نیست کمکم کنه 😭😭😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چینی من ١٢نفرست اکروپالم دو دست میشه ١٢. ولی چینی زیاد استفاده نمیشه منکه گذاشتم کابینت یبارم استفاد ...

فرق بین مخلوط کن اسباب امیوه گیری چیه؟کدوم بخرم که همشونو داشته باشه همه کاره باشه

پلوپز ارام پز سرخ کن غذاساز اینا بدرد میخورن 

یعنی نخرم؟

خودت میدونی عزیزم ولی من بیشتر عروسا رو دیدم همه متل من استفاده نکردن . میتونی شش نفره بگیری ارزونتر باشه برات خانواده همسرت چطورین?فردا نمیگن اینو نداشت و.... اگه اهل حاشیه نیستن کاربردی نیست نخر 

خودت میدونی عزیزم ولی من بیشتر عروسا رو دیدم همه متل من استفاده نکردن . میتونی شش نفره بگیری ارزونتر ...

شوهرم میگه اونایی ک تو چش هستن اخه اخرش قرار بیان ببینن بگیر بقیشو خودمون میگیریم.خودش اینجوری خانوادش بده بددددد 

فرق بین مخلوط کن اسباب امیوه گیری چیه؟کدوم بخرم که همشونو داشته باشه همه کاره باشه پلوپز ارام پز سر ...

من فقط ابمیوه گیری و توسترمو استفاده کردم و بخارپز  😁ساندویج ساز . چای ساز . قهوه و..پلو پز و چرخ گوشتو ... ..... هنوز اکه 😂تازه عروسم خواهر دوساله ازدواج کردم ولی چرخ گوشت دیگه کارایی نداره منکه استفاده نکردم اخه گوشت چرخ کرده حاضری هست چرا زحمت بدم. سبزی خردکن هم همینطور . سبزی اماده میگیرم .