2821
2789
عنوان

خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 25 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دقیقا ماهم همینطوری هستیم فقط با این تفاوت که خواستگار سنتی رو راه نمیدیم اونایی که میان کسایی هستن ...

اره ما هم باید از قبل بشناسن دوتا خانواده همو یا مثلا دو طرف دوستی چیزی بوده باشن

وگرنه اینکه ندیده نشناخته پاشه بیاد اصلا قبول نمیکنیم

ما همون دفعه اول با پسر میان وگرنه راه نمیدیم خودمم پذیرایی نمیکنم مامانم یا خواهرام پذیرایی میکنن

چطور یعنی میگین پسر نمیاد کلا نیایید زشت نیست؟ چون ما خواهر مادر میان بدون پسر یه عیبی میزارن و میرن یا دیگه پیداشون نمیشه ما هم بدمون میاد از این رسم مزخرف که بدون‌پسر میان

من خیلی زود به آرزوم میرسم😍 خدایا ممنونم که یه همسر فوق العاده نصیبم میکنی من با همسرم جشن میگیرم 😍خدایا شکرررررررت که من و همسرم اینقدر خوشحالیم از داشتن هم به لطف کرمت یا وصال و یا رئوف انرژی جذبه برای ازدواج سریع و موفق برام دعا کن دوستم ان شالله بهترش تو زندگیت بیاد
ایشالله قسمتت بشه استرس بگيری 😂😂

😀😂🙏🏼خیلی ممنون اجی گلم بختت ب بلندی بخت خانوم بزرگ حضرت فاطمه

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
چطور یعنی میگین پسر نمیاد کلا نیایید زشت نیست؟ چون ما خواهر مادر میان بدون پسر یه عیبی میزارن و میرن ...

نه ما خانواده ای که ما رو نمیشناسه و واسه اولین بار میخواد بیاد مثلا بسنجه ببینه میخواد از این خونه عروس ببره یا نه رو راه نمیدیم

باید یا همسایه باشه یا فامیل یا همکار یا دوست و اشنا و یا دختر و پسر خودشون دوست یا همکلاسی بوده باشن مثلا

و در همه این موارد هم خانواده داماد رو بدون پسرشون راه نمیدیم رسم نداریم اصلا.

مگه چقدر دوست دارید که دوستاتون میان خواستگاریتون 🤔

😂😂😂😂😂

منظورم صرفا دوست بودن نیست  آشناییه مثلا ی خانواده ای فامیل هستن میشناسیم یا دوست بابا یا مامان که بازم شناخت داریم یا همین دوستی که شما گفتی .

معمولا هم همون بار اول دوم دیگه به ازدواج کشیده میشه تا تجربیات بعدی تا حالا پیش نرفته 😂😂