2789
عنوان

خاستگاری

579 بازدید | 25 پست

دوستان خانواده پسر میخان بیان.. قبلا مادر خواهر اومدن و تماس گرفتن الان با پسرشون و شوهرشون بیان ب نظرتون من باید چایی ببرم و پذیرایی کنم و یا اینکه خانوادم این کارو انجام بدن و اگه دفعه بعد تماس گرفتن و خاستن دوباره بیان انوقت من باید دیگ پذیرایی کنم و الان ک تازه پسر میخاد بیاد ببینه خانوادم پذیرایی کنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونوقت من با اینکه میدونستم میخوام رد کنم چرا چایی بردم ؟😐 کسیم نگفت تو نباید ببری؟الان تکلیف چیه؟😂

نادانی بیماری و درماندگیسیت (مولاعلی ع )معتقدم با پرتاب سنگ به یه چاله پر از لجن خودمم که لجنی و کثیف میشم .بعضیا با حرفاشون همون چاله کثیفن سنگشون نزن.بذار تو عالم خودشون خوش باشن😶/خداجونم شکرت چون من خوشبخت ترین دختر دنیام 🌱روم سیاهه درخواست دوستی عزیزانی که نشناسم رو قبول نمیکنم🙇
ما همون دفعه اول با پسر میان وگرنه راه نمیدیم خودمم پذیرایی نمیکنم مامانم یا خواهرام پذیرایی میکنن

دقیقا ماهم همینطوری هستیم فقط با این تفاوت که خواستگار سنتی رو راه نمیدیم اونایی که میان کسایی هستن که باهم آشنا شده بودیم و اینکه بابام یا داداشم پذیرایی میکنن

من ک۹ساله خاستگارندارمو اصلااا تجربه خاستگاری ندارم

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
دقیقا ماهم همینطوری هستیم فقط با این تفاوت که خواستگار سنتی رو راه نمیدیم اونایی که میان کسایی هستن ...

مگه چقدر دوست دارید که دوستاتون میان خواستگاریتون 🤔

خدایا داده ونداده ات راشکر