2777
2789
عنوان

خاستگاری

579 بازدید | 25 پست

دوستان خانواده پسر میخان بیان.. قبلا مادر خواهر اومدن و تماس گرفتن الان با پسرشون و شوهرشون بیان ب نظرتون من باید چایی ببرم و پذیرایی کنم و یا اینکه خانوادم این کارو انجام بدن و اگه دفعه بعد تماس گرفتن و خاستن دوباره بیان انوقت من باید دیگ پذیرایی کنم و الان ک تازه پسر میخاد بیاد ببینه خانوادم پذیرایی کنن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اونوقت من با اینکه میدونستم میخوام رد کنم چرا چایی بردم ؟😐 کسیم نگفت تو نباید ببری؟الان تکلیف چیه؟😂

نادانی بیماری و درماندگیسیت (مولاعلی ع )معتقدم با پرتاب سنگ به یه چاله پر از لجن خودمم که لجنی و کثیف میشم .بعضیا با حرفاشون همون چاله کثیفن سنگشون نزن.بذار تو عالم خودشون خوش باشن😶/خداجونم شکرت چون من خوشبخت ترین دختر دنیام 🌱روم سیاهه درخواست دوستی عزیزانی که نشناسم رو قبول نمیکنم🙇
ما همون دفعه اول با پسر میان وگرنه راه نمیدیم خودمم پذیرایی نمیکنم مامانم یا خواهرام پذیرایی میکنن

دقیقا ماهم همینطوری هستیم فقط با این تفاوت که خواستگار سنتی رو راه نمیدیم اونایی که میان کسایی هستن که باهم آشنا شده بودیم و اینکه بابام یا داداشم پذیرایی میکنن

من ک۹ساله خاستگارندارمو اصلااا تجربه خاستگاری ندارم

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
دقیقا ماهم همینطوری هستیم فقط با این تفاوت که خواستگار سنتی رو راه نمیدیم اونایی که میان کسایی هستن ...

مگه چقدر دوست دارید که دوستاتون میان خواستگاریتون 🤔

خدایا داده ونداده ات راشکر