2777
2789
عنوان

شمام مثل من

170 بازدید | 35 پست

تو باردرای رابطه جنسی با همسرتون کم شده یعنی همسرتون دچار استرس شد برا رابطه از وقتی بچه تکون اومده انگار خجالت میکشه یا استزس داره همسرم همش میگه نه..براش تنوع و دلبری چی کار کتم قرمزیجات و گرمیجات پیشنهاد ندین🌸🌸

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

صورتیجات😂😂😂

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرا؟؟؟من ی رمان خوندم مرده چون زنش میگفت دکتر گفته خطرناکه قهر کرد از خونه رفت بیرون اونوقت شوهر تو..😐😐

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
صورتیجات😂😂😂

تمام دکور اتاق دخترمه صورتی و طوسی زدم دیشب شوهرم میگه حالم از صورتی بهم میخوره دیگه از بس چیز صورتی خریدم😂

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خودت بپر  روش 🤦‍♀️😂

واییی با شکم بزرگ😂😂بی شوخی راهنمایی میخوام میترسم  بمونه برا بعد هم عادت کنه

لباسای دلبرونه بپوش و به بدنت فرم و حالت بده موقع خوابیدن 

با کلماتت و حرفات تشنش کن تا همیشه برای رابطه برقرار کردن باهات احساس خوب داشته باشه و مشتاق باشه و در مورد اینکه رابطه جنسی توی دوران حاملگی به روان و روحیه مادر کمک میکنه براش بگو تا استرسشو نداشته باشه بدونه این کار برای هر سه تاکتون خوبه چون مادر حالش خوب باشه جنین هم اینو حس میکنه

چرا؟؟؟من ی رمان خوندم مرده چون زنش میگفت دکتر گفته خطرناکه قهر کرد از خونه رفت بیرون اونوقت شوهر تو. ...

چه رمانی بود تا منم بخونم😉 میگه میترسم بچه چیزیش بش به خاطر من میگه خوخواهیه..نکنه مثلا کیسه ابت نشتی کنه یا پاره شه

لباسای دلبرونه بپوش و به بدنت فرم و حالت بده موقع خوابیدن  با کلماتت و حرفات تشنش کن تا همیشه ...

ببخشید اما لباسای جذاب قبلیم اصلا سایزم نیس اون لباسای خاص منظورمه.. نهایت کارم اینه بی مو باشم لوسون بزنم خوشبو باشم ..نیم تنه بپوشم

بخدا من مجردم نمیدونم وااای خجالت کشیدممم🤦‍♀️🤣😂

مجردی😂😂😂😂😂من پنج ساله متاهلم تا حاالا همچین چیزی نداشتیم که اینجور بی رابطه باشیم .

چه رمانی بود تا منم بخونم😉 میگه میترسم بچه چیزیش بش به خاطر من میگه خوخواهیه..نکنه مثلا کیسه ابت نش ...

نمیدونم یادم نیس،،خب راست میگه دیگه..

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
نمیدونم یادم نیس،،خب راست میگه دیگه..

اخه اگر اروم باشه خطری نداره به نظرم ،یعنی هرکی باردار میشه دیگه اخراش رابطه نداره یا نه ما استثناییم؟؟ مترسم عادت شه برا بعدش