2777
2789
عنوان

شمام مثل من

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 35 پست
ببخشید اما لباسای جذاب قبلیم اصلا سایزم نیس اون لباسای خاص منظورمه.. نهایت کارم اینه بی مو باشم لوسو ...

حتما قرار نیست لباس زیر تنگ و منگوله دار باشه 

یک لباس نخی کوتاه بدون شلوار بپوش تو خونه و سعی کن همیشه تمیز باشی و بوی خوب بدی آرایش ملیح کنی 

به خودت برسی

لباس فقط زیبا ترت میکنه 

اون چیزی که شوهرتون جذبتون میکنه اولا خوش صحبتی و دلبری کردن و از همه مهم تر بوی خوبی بدید مردا خیلی دوست دارند 

حتما قرار نیست لباس زیر تنگ و منگوله دار باشه  یک لباس نخی کوتاه بدون شلوار بپوش تو خونه و سعی ...

ایده خوبی بود

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

❤️

ببینیم امشب چی کار میکنم 😂اخه میگه میترسم رابطه الان برا بچه بد باشه..من حتی عکس براش میفرستم یا نشونش میدم رو خودش نمیاره

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اخه اگر اروم باشه خطری نداره به نظرم ،یعنی هرکی باردار میشه دیگه اخراش رابطه نداره یا نه ما استثنایی ...

ن اگه اروم باشه هیچی نمیشه

خب خیلیا میترسن این عادیه..

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
ن اگه اروم باشه هیچی نمیشه خب خیلیا میترسن این عادیه..

خب پس خیالم راحت شد  اون سری بهش گیر دادم حتما خیانت میکنی یا  من زشت شدم سمتم نمیای اما میگه نه اینطور نیس من برا راحتی تو و بجه میگم این دوماه اخر نه

خب پس خیالم راحت شد  اون سری بهش گیر دادم حتما خیانت میکنی یا  من زشت شدم سمتم نمیای اما م ...

۷ماهته؟؟

اهوم..

ببینیم امشب چی کار میکنم 😂اخه میگه میترسم رابطه الان برا بچه بد باشه..من حتی عکس براش میفرستم یا نش ...

😂 مثلا به صورت غیر مستقیم بگو میدونی امروز چه مطلبی خوندم وقتی کنجکاو شد بگو

درد کمتر
برخی از زنان در طول روز مدام روی تخت دراز می‌کشند زیرا به هیچ عنوان احساس راحتی نمی‌کنند. رشد سریع رحم می‌تواند اثری منحصر به فرد در بدن به جا بگذارد که گاهی اوقات باعث درد می‌شود. با این حال رابطه جنسی می‌تواند مانع بروز درد شود. اکسی‌توسین : https://niniban.com/fa/news/164081/%D9%87%D9%88%D8%B1%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%A7%DA%A9%D8%B3%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%DA%86%D9%87-%D9%86%D9%82%D8%B4%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF یا همان هورمون عشق حین ارگاسم ترشح می‌شود و می‌تواند تحمل درد را بیشتر کند.

افزایش قدرت سیستم ایمنی
تحقیقات نشان داده است که افرادی که رابطه جنسی منظم دارند کمتر بیمار می‌شوند. زنان باردار در حال حاضر سیستم ایمنی سرکوب شده دارند. رابطه جنسی آنتی‌بادی‌ها را افزایش می‌دهد و می‌تواند سرماخوردگی را از شما دور کند.

کف لگن قوی‌تر
بسیاری از زنان هستند که با عطسه، خنده یا تعجب ممکن است به طور غیرمنتظر نشت ادرار داشته باشند. کف لگن شما مکانی برای نگه داشتن همه اعضای لگن از جمله مثانه است. یکی از راه‌های تقویت کگل برقراری رابطه جنسی است. کگل عضلات ماهیچه‌های کف لگن است که می‌تواند از جریان ادرار جلوگیری کند. رسیدن به ارگاسم باعث انقباض این عضلات می‌شود که خود تمرینی به حساب می‌آید.

کاهش فشار خون
رژیم غذایی مناسب کمک زیادی به حفظ فشار خون سالم در دوران بارداری می‌کند اما مشخص شده است که رابطه جنسی در کاهش فشار خون سیستولیک بسیار موثر است. نگهداشتن فشار خون در محدوده سالم می‌تواند به معنای بارداری کم خطر و نوزاد سالم است.

بهتر شدن خلق و خو
گاهی اوقات بارداری سخت است. خستگی و عوارض بارداری می‌تواند خلق و خوی مادر را تحت تاثیر قرار دهد اما ارگاسم می‌تواند با آزاد کردن اندورفین به تقویت خلق و خو کمک کند. اکسی توسین آزاد شده باعث رشد دلبستگی و نزدیکی بین پدرو مادر می‌شود و موجبات شادی بیشتر را فراهم می‌کند 
۷ماهته؟؟ اهوم..

نه الان هشت ماهم از 6ماهگی که تکون بچه واضح شد رابطه کم شد

😂  مثلا به صورت غیر مستقیم بگو میدونی امروز چه مطلبی خوندم وقتی کنجکاو شد بگو درد کمتر بر ...

همینو براش میفرستم 😉

اها..خب براش توضیح بده که ناراحت نمیشی ...

خودش میگه نه میگه بذار این ماه اخرم بگذره.. البته صفر نیس رابطه اما از ده به دو رسیده

خودش میگه نه میگه بذار این ماه اخرم بگذره.. البته صفر نیس رابطه اما از ده به دو رسیده

خب اگه اینو میگه بزار بگذره..

احسنت 😂پس برو یه غذای خوشمزه برای امشب درست کن 

قورمه سبزی😋😋خورد خوراک خونه مادرمم برا خواب میرم خونه خودم چون یه ذره فشارم بالا پایین میشه شوهرم نمیذاره کار کنم .. اینم بگم با مادرم 25تا پله فاصله دارم طبقه بالاشونم