2777
2789
من تلفنمون زنگ خورد برداشتم بین علو و بله موندم یباره گفتم بلو

😂😂😂

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پریود نمیشدم دکتر گفده بود احتمالا کیسته اگ پریود نشی این ماهم بعد پریود شدم با خوشالی ب نامزدم گفدم گف مبارکه ب سلامتی گفدم ممنون سلامت باشی ایشالا قسمت خودت😐😂

والا جونم براتون بگه کهههههه

من مدیر مدرسم ب شدتتتتتتتتت حساسه روی فحش و اینا

اون زمانایی ک یادش بخیر ۶،۷ ماه پیش مدرسه میرفتیم داشتیم با دوستام درباره فیلم زهرمار حرف میزدیم

یکی از بچه ها از بیرون اومد تو کلاس پرسید از من:شیانا اینا درباره چی حرف میزنن؟

حالا اون سر کلاس من ته کلاس

منم داد زدم گفتم زهرمار

شانس ک نداشته باشیم جان در عذاب استتتتتت

مدیرمم داشت از دم در کلاسمون رد میشد

دیگه نگم براتون از اینکه واسه ثابت کردن بهش ک فیلمو گفتم من دست ب چ کارایی ک نزدمممممممم😭😭😭😭

بدترین حس دنیا حس اضافه بودنه...خدایا هیچکیو مث من اضافه نکن😪
پریود نمیشدم دکتر گفده بود احتمالا کیسته اگ پریود نشی این ماهم بعد پریود شدم با خوشالی ب نامزدم گفدم ...

وااااای خدا نکشتت کلی خندیدمم😂😂😂😂

بدترین حس دنیا حس اضافه بودنه...خدایا هیچکیو مث من اضافه نکن😪

من ی بار خعلی خسته بودم خععللللی دیگه شب زوتر از شوهرم رفتم‌خوابیدم نگو شوهرمم‌همه لامپارو خاموش کرده بعده من اومده خابیده نصف شب بیدار شدم‌برگشتم دیدیم‌ی مرد تو تختم پشت ب من‌خابیده بخداااا هنگ‌کردم‌لال شدم بعدش پا ب فرار گذاشتم‌همینکه پامو از اتاق گذاشتم‌بیرون‌جیغو داد و هوارو بسم الله این کیه تو جام .من ی لحظه فک کردم‌ مجردم هنوز. اون دنبالم میدوید منم فرار میکردم😂😂😂تا لامپارو روشن کرد و ی لیوان اب خوردم تازه فهمیدم بابا من متاهلم این شوهرمه😂😂

یه بار عموم و زنعموم که تازه ازدواج کرده بودن اومدن خونموم داشتیم در مورد غذاهای چندش آور حرف میزدیم منم برگشتم گفتم اینا که چیزی نیست بعضیا حلیمو با نمک میخورن

زنعموم گفت منم با نمک میخورم😅😆

ی بارم ساعت دو شب یود نامزدم نمیزاش بخابم هی پی ام میداد اول نوشتم خایَم میاد اومدم ویرایش بزنم زدم ابم میاد نامزدم گف باشه فهمیدم نزن دیگ  ویرایش الان ی چی دیه میگی😂😂😂