2789
عنوان

سرخکردن میگو

513 بازدید | 14 پست

خانما یه روش راحت و خوشمزه بگین 

من همیشه میگو سوخاری آماده میخریدم ولی اینسری میگو پاکشده گرفتم

چجوری سرخش کنم که خوشمزه بشه

کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست    چرا به دانه انسانت این گمان باشد.   مولانا جانم ❤️🍃
روش آرد بزن بعد زرده تخم مرغ بعد آرد سوخاری بعدش سرخش کن خیلی خوشمزه میشه

آرد سوخاری ندارم الان   

کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست    چرا به دانه انسانت این گمان باشد.   مولانا جانم ❤️🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی ب طبعا داده من خودم پیاز نگینی خرد میکنم طلابی ک شد میگو میندازم کمی ک آبش کشید رب میریزم خوشرنگ‌ک شد تمام.اگه با نون بخوام سبزی ماهی قبل میگو میریزم سرخ ک شد سیر میزارم بعد میگو

😔
روش آرد بزن بعد زرده تخم مرغ بعد آرد سوخاری بعدش سرخش کن خیلی خوشمزه میشه

ادویه چی بزنم ؟ آب لیموترش بزنم؟

ادویه من آویشن میزنم با یکم فلفل سیاه نه آبلیمو سفتش میکنه موقع سرو لیمو ترش بزن یا آبلیمو بیار سر س ...

بدون آردسوخاری میشه درست کنم؟

فقط آرد و تخم مرغ بزنم

خو همه سوپری ها داره بتونی خودت یا حالا هرکی تو خونه بود بگو برات بخره

الان می خوام سرخ کنم آخه

دفعه بعدی میزنم

نه زیاد جالب نمیشه ترد نمیشه خوبم مغز پخت نمیشه من یبار درست کردم خیلی چرت شد کسی نخورد

پس الان فقط به میگو آویشن و نمک فلفل بزنم و سرخ کنم 

اره الان ساده سرخش کن با آبلیمو لیمو ترش سرو کن نوش جونت گلم 

مرررسی عزیزم  

اگه میخای باپیتز تفت بدی.. میگو رو  فقط 3 الی 4 دیقه تفت بده  زیاد رو حرارت نباشه چون سفت ...