2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین فکر نکنم کسی مثل من این چیزادو خرافات میدونست به پیشنهاد یکی از دوستانم که همسایمون بود و اوضاع زندگیم رو دید بهم پیشنهاد میداد هی ولی زیر بار نمیرفتم رزق و روزی شوهرم که با پول بازی میکرد بسته شد اخلاق شوهرم سرد شد عصبی میشد و کلی بدبختی دیگه اخر سر گفتم بزار امتحان کنم زنگ زدم اهواز بود واسم کتاب باز کرد رایگان بعد طلسم نوشت هزینش رو البته گرفت پست کرد و معجزه رو واقعا دیدم فکر کردم شاید شانسی اوضاع درست شد خواهرم برادرم دوستایه باشگاهم تماس گرفتن و جواب گرفتن اسمش صید رسوله واقعا زندگیم رو مدیونشم ۰۹۳۳۲۰۵۷۷۸۵     doa.telesm_sobi1 اینم پیجش برین فقط نظرات رو بخونید و بهترین طلسم و دعا نویس یهودی و صبی  اهوازی هستند و خییییلی وارد

واقعا کارش عالیه  خانم واحدی

کسایی بودن  انجام میدادن ولی به اینچیزاتوجه اعتقادنداشتم 

من برا اینکه کیارش ولم کرد راهی نداشتم بجز اینکار .

باورم نشد دعا بدستم رسید اول حال روحیم برگشت ریلکس شدم بعد اصلا یه قضایایی توزندگیم خانواده ماوکیارش افتاد که کیارشم برگشت .خانواده های ماوعمم دورهمیم نمیزارم دیگه اتفاقی برامون جدایی بسازه .

بخداقسم که خودم بزور بش پول دادم 

.تا نفس دارم براش واسطه مییشم .

زنگ بزن بهش راضیه این شمارشه

093.93.66.0123

والا من یه جا رفتم رایگان بود هیچ پولی ازم نگرفتن کارشم عالی بود فقط دم اذان مغرب کار انجام  میدن اونم باید پیام بدید تا نوبت بده روزی ۲۰ نفر نگاه میکنه 09306371805سدخانم حضوری میشه رفت

اگه معتبر سراع داری بهم بگو

سلام بله من سراغ دارم خانم باران چندین و چند سالی هست تو این کار و خوبیش اینه ک اگر طلسم داشته باشید ابطالش و رایگان انجام میده البته اگر شما سفارش داشته باشید ابطالش و رایگان انجام میدن و هم خانم منصفی هست و هم جواب کارش صد در صد نتیجه میده

09105960058

من اصلا اعتقاد نداشتم تا با خانم باران اشنا شدم واقعا دنیام عوض شده حتی با مشاوره هلیی که میده گاهی نیاز به دعا نداره و با علمی ک داره مشاوره هایی میدن ک راه زندگی تون عوض میشه با قیمت مناسب 

09105960058